Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΕΛΕ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ

Σήμερα παρουσιάζεται το Τρίτο Μέρος της σειράς "Μάθετε για την Αλόη Βέρα".Τα προηγούμενα 2 μέρη μπορείτε να τα βρείτε πατώντας τους ακόλουθυς συνδέσμους

Επίσης ενημερωθείτε για τα επόμενα άρθρα της σειράς

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΕΛΕ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ

Η φυσική αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της Αλόης Βέρα , σε συνδυασμό με τα θρεπτικά της συστατικά, προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και συνεπώς την επούλωση. Αλλά δεν βοηθά μόνο ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν Χυμό Αλόης Βέρα, αναφέρουν αίσθηση ευεξίας –απλά «νιώθουν καλύτερα» ή αναφέρουν ότι νιώθουν πιο ήρεμα και λιγότερο αγχωμένοι. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην επίδραση της Αλόης στο ανοσοποιητικό σύστημα , το οποίο ισορροπεί ή συντονίζεται καλύτερα και επομένως ,γίνεται αποτελεσματικότερο στην υπεράσπιση του οργανισμού ενάντια στις διάφορες επιθέσεις.
Το Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα (όταν λαμβάνεται ως ρόφημα ή επεξεργάζεται εξωτερικά στην επιδερμίδα και τα μαλλιά) , έχει τα ακόλουθα ευεργετικά αποτελέσματα:
· Αποτελεί ένα φυσικό καθαριστικό προϊόν, λόγω των σαπωνινών που περιέχει.
· Διαπερνά τον ιστό λόγω της περιεκτικότητας του σε λιγνίνη.
· Αναισθητοποιεί την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, ανακουφίζοντας από τον πόνο βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του πόνου που σχετίζεται με τους συνδέσμους και τους πονεμένους μυς.
· Είναι βακτηριοκτόνο, όταν είναι σε υψηλή περιεκτικότητα, για αρκετές ώρες, σε άμεση επαφή με τα βακτήρια, ενώ τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τα βακτήρια μόνον όταν είναι ήδη εξασθενημένα.
· Είναι ιοκτόνο και μυκητοκτόνο, όταν είναι σε άμεση επαφή , σε υψηλή περιεκτικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
· Είναι αντιφλεγμονώδες. Ενεργεί ως στεροειδές, αλλά χωρίς να έχει τις παρενέργειες του.
· Καταπολεμά τη φαγούρα – μειώνει την αίσθηση φαγούρας και καψίματος.
· Αποτελεί φυσικό ενυδατικό, μεταφέροντας την υγρασία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας.
· Διεγείρει την αναπαραγωγή κυττάρων.
· Τα πρωτεολυτικά ένζυμα διασπούν τον νεκρό ιστό – καθαρίζοντας την πληγή (προϊόντα για τοπική χρήση).
· Συμβάλει στη αύξηση της ροής του αίματος στην επιδερμίδα, με τη διαστολή των τριχοειδών αγγείων.
· Προσφέρει υγεία στο δέρμα και στον οργανισμό, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, σακχάρων, ενζύμων και αμινοξέων, τόσο αυτών που είναι σημαντικότατα, όσο και αυτών που είναι δευτερεύουσας σημασίας.
· Ασφάλεια: Η Αλόη Βέρα μπορεί να δώσει αποτελέσματα σε υψηλή περιεκτικότητα, με ουσιαστικά καμία παρενέργεια –σε αντίθεση με τη συνεχή χρήση κάποιων φαρμάκων.
Η Αλόη Βέρα δεν αποτελεί πανάκεια για όλες τις ασθένειες και δεν έχει κάτι το μαγικό. Λειτουργεί μόνο στους δύο τομείς που αναφέρθηκαν παραπάνω- στο επιθήλιο ιστό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό στηρίζεται και σε ένα μεγάλο όγκο αποδεικτικών στοιχείων , καθώς πολλές χιλιάδες άνθρωποι, ανά τους αιώνες, έχουν αναφέρει τις ευεργετικές της επιδράσεις, σε σχέση με την επιδερμίδα, το πεπτικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Άρα η Αλόη Βέρα παίζει ένα συμπληρωματικό ρόλο στην αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ζητούν πάντα τη συμβουλή του γιατρού τους. Η αυτο—διαγνωση μπορεί να είναι απίστευτα επικίνδυνη, καθώς είναι πιθανό κάποιες σοβαρές καταστάσεις να μοιάζουν με απλούστερες.
Το Ζελέ της Αλόης Βέρα της Forever Living Products έχει ανκηρυχθεί από τα εργαστήρια Έρευνας Τροφίμων και Φαρμάκων της Νέας Υόρκης σαν «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ με αυτό που βρίσκεται σ΄ένα φρέσκο φύλλο».

ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING PRODUCTS

· H πιο αγνή και με την περισσότερη Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Aloe Vera στην αγορά , σύμφωνα με ανεξάρτητες έρευνες από Αγγλικό φορέα (Proof, τόμος 6 , τεύχος 8, Μάρτιος 2002).
· Πατενταρισμένη διαδικασία που σας δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ.
· Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης.
· Λόγω της μεθόδου σταθεροποίησης, η Αλόη της Forever δεν χρειάζεται να βραστεί και να χάσει τα πολύτιμα συστατικά.
· Η δική μας Αλόη δεν επανασυντίθεται από ζελέ που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη.
· Χρησιμοποιείται μόνο το ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου.
· Η Αλόη Της Forever δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι νερό, κλπ. Και δεν προστίθενται σε αυτή τεχνητά χρώματα.
· Δεν εξαρτώμεθα από κανέναν άλλον προμηθευτή.
· Άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).
· Φιλική με το περιβάλλον, ανακυκλώσιμη συσκευασία προϊόντων.
· Για την παρασκευή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.
· Είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Της Αλόης (IASC).
ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: