ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η FOREVER

Γνωρίσαμε την Forever τον Νοέμβριο του 2006. Τότε εγω είχα το δικό μου γραφέιο συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαιδευσης MEGASERVICE και η Μαίρη το διαφημιστικό της γραφείο ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Αυτό που μας έλλειπε και θέλαμε  ήταν ποιότητα ζωής , ήταν χρόνος για εμάς και για τα αγαπημένα μας προσωπα. Ήμασταν και εμείς μια κλασσική περίπτωση ανθρώπων που έπρεπε να δουλέυουν σαν ελέυθεροι επαγγελματίες , πάρα πολλλές ώρες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και αναγκες της ζωής.
Αυτό που μας έκανε να δούμε την επιχειρηματική πρόταση της Forever ,ήταν πρώτα η γνωριμία με τα καταπληκτικά προϊόντα της , που μας βοήθησαν άμεσα στην αντιμετώπιση μια κατάστασης. Έτσι βλέποντας  στη συνέχεια και την επιχειρηματική πλευρά της Forever,συνειδητοποίησαμε πως αν δούλευε και για εμάς το σύστημα του ομαδικού μάρκετινγκ θα μας έδινε αυτό που θέλαμε , την ποιότητα ζωής και τον χρόνο . Και έτσι έγινε

Σήμερα, απολαμβάνουμε με την Forever πολλά. Και ξέρουμε πως στην διαδρομή βρίσκονται περισσότερα:Ποιότητα ζωής, εσοδήματα,ελέυθερος χρόνος,υγεία και ευεξία, συνεργασίες, ταξίδια.Το δίκτυο μας πια βρίσκεται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες  3 χώρες. Η Megaservice Net -το δίκτυο μας στην Forever-αποτελεί ένα ΤΡΟΠΟ δωρεάν υποστήριξης καθε νέου συνεργάτη, με δωρεάν εργαλεία, με αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογιάς, με ομαδικότητα και αξίες.

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης και Μαίρη Γιαννικοπούλου
Ανεξάρτητοι Συνεργάτες- Managers
Forever Living Products
www.aloeveranet.gr
info@aloeveranet.gr
mmavrovouniotis@gmail.com
2105018493
69389797887-6932238336
(What's Up) 697736801