Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER B12 PLUS- ΜΕ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ-ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ,ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ,ΥΓΙΕΣ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η Βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ συνδυάζονται σε αυτό το προϊόν ελεγχόμενης αποδέσμευσης, για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μεταβολικών διαδικασιών, περιλαμβανομένης και της διαίρεσης των κυττάρων, της σύνθεσης DNA, της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων και της ομαλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Η έλλειψη βιταμίνης Β12 σημαίνει επίσης, έλλειψη φολικού οξέος. Ακόμη η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική στις χορτοφαγικές δίαιτες.
Αναλυτικότερα:

 Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής αποτελεί ένα εξαιρετικό συνδυασμό απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων, αφού συνδυάζει τη Βιταμίνη Β12 με το Φυλλικό (ή Φολικό) Οξύ, εκμεταλλευόμενο μια φόρμουλα "ελεγχόμενης αποδέσμευσης" προκειμένου να βοηθήσει ώστε να γίνουν εφικτές μεταβολικέ διαδικασίες , συμπεριλαμβανομένων της κυτταρικής διαίρεσης της σύνθεσης του DNA , της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων και της σωστής λειτουργίας των νεύρων.
Η Βιταμίνη Β12 ή Κυανοκοβαλαμίνη (η μόνη βιταμίνη που περιέχει κοβάλτιο), ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1948, ως ο διατροφικός παράγοντας που αποτρέπει την ολέθρια αναιμία. Η Β12 συνεργάζεται και με το φυλλικό οξύ, προκειμένου να μειωθούν τα επίπεδα της ομοκυστεϊνης στον οργανισμό.
Εάν είστε γυναίκα κάντε μια πρώτη πράξη αγάπης για το μωρό σας. Η έλλειψη βιταμίνης Β12 σημαίνει και έλλειψη σε φυλλικό οξύ, που είναι απαραίτητο στο έμβρυο, κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης. Επίσης, είναι ευεργετικό για τις γυναίκες που επιθυμούν να συλλάβουν.
Το συμπλήρωμα αυτό είναι απολύτως ασφαλές, αφού και τα δύο του συστατικά στοιχεία είναι ανεκτά στον οργανισμό σε μεγάλες ποσότητες. Είναι επίσης απαραίτητο και σε μια χορτοφαγική διάτα επειδή η Β12 συνήθως λαμβάνεται από ζωικές πηγές.
Απολαύστε τα οφέλη της Βιταμίνης Β12 και του Φολικού  Οξέος ταυτόχρονα σε μια φόρμουλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για να συμπληρώνει την υπόλοιπη σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής της Forever Living



ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ποσότητα Δοσολογίας 1 Δισκίο
Δόσεις στη συσκευασία 60
Ποσότητα ανά δισκίο
- Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη) 500 mg
- Φολικό Οξύ                                          400 mg

Για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της Β12 διαβάστε και ......

60 δισκία
Τιμή: 17,95 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε:2110124130 και 2110124131 και 20105018493-6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την υπηρεσία έξυπνου Καταναλωτή. Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: