Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ



Οι περισσότεροι άνθρωποι που περνούν την ηλικία των 55 καθώς επίσης και ομάδες  ασχέτου ηλικίας οι οποίες όμως έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα, ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, έχουν περισσότερο του κανονικού βάρος, ή είχαν ένα ατύχημα ή τραυματισμό, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται από κινητά μέρη , τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές. Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει τη φθορά των αρθρώσεων με δύο τρόπους: με την ύπαρξη ενός «λιπαντικού» μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος). Ο χρόνος, η βαριά εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή, μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα:
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΘΡΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ
  • ·       Συνεχής πόνος ή περιοδικός πόνος. 
  • Ευαισθησία σε μια μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις. Αργότερα, μια άλλη άρθρωση, ανεξάρτητη και σε απόσταση από την πρώτη, μπορεί να εμφανίσει πόνο.
  • ·       Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης.
  • ·       Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσης ή οίδημα στις περιοχές γύρω από αυτήν.
  • ·       Εύκολη κόπωση, γενική και απροσδιόριστη.
  • ·       Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης, π.χ άνοδος σκάλας, άνοιγμα συσκευασίας.
Φυσικά συστατικά, όπως η Θειική Γλυκοζαμίνη , Θειική Χονδροϊτίνη , MSM, Αλόη Βέρα, Υαλουρονικό Οξύ και Ω3, λιπαίνουν τις αρθρώσεις , αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων. 
ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΡΩΣΕΙΣ
Θειική Γλυκοζαμίνη: Η θειική γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία της επιδιόρθωσης τους.
Θειική Χονδροϊτίνη: Η Χονδροϊτίνη, όπως και η γλυκοζαμίνη,  παράγεται στον οργανισμό μας σε μικρές ποσότητες. Είναι μέρος μιας πρωτινής που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους. Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό το οποίο απορροφά κραδασμούς και μειώνει την πίεση στον χόνδρο.
MSM: Το Θείο είναι το τέταρτο σε αφθονία μεταλλικό στοιχείο στον οργανισμό μας, το οποίο είναι σημαντικό στην ανάπλαση των ιστών και έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Υαλουρονικό Οξύ: Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, το Υαλουρονικό Οξύ προάγει την ενυδάτωση και την ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της άρθρωσης. Επίσης αναζωογονεί και αποκαθιστά το αρθρικό υγρό.
Ω3: Τα Ω3 είναι βρώσιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, που βρίσκονται στο σολομό και σε άλλα θαλασσινά. Είναι γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους. Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υγιούς χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και βοηθούν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.
Aloe Vera : Η Aloe Vera περιέχει έναν  πλούσιο συνδυασμό 75 θρεπτικών συστατικών και 200 άλλων ενώσεων συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Η συνδυασμένη δράση και ισορροπία τους, παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα από ότι  θα αναμενόταν από κάθε στοιχείο ξεχωριστά. Επιπλέον , παρέχει σε κάθε οργανισμό αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ FOREVER LIVING PRODUCTS
Ο συνδυασμός 4 προϊόντων της που περιέχουν αυτέ στις ουσίες , είναι η πρόταση της Forever Living. Συγκεκριμένα
FOREVER ACTIVE HA

Περιέχει
  • ·       Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους
  • ·       Κουρκουμά
  • ·       Έλαιο Τζίντζερ
60 κάψουλες, 32,11 ευρώ.


 FOREVER FREEDOM

Περιέχει
  • ·       100% σταθεροποιημένη Aloe Vera
  • ·       Θειική γλυκοζαμίνη
  • ·       Θειική Χονδροϊτίνη
  • ·       MSM
  • ·       Βιταμίνη C
1 Λίτρο , 39,65 ευρώ

FOREVER ALOE MSM GEL

Περιέχει
  • ·       100% σταθεροποιημένη Aloe Vera
  • ·       Μεθυλο- σουφιονυλο-μεθάνιο (MSM)
Ζελέ εξωτερικής χρήσης 118ml, 21,63 ευρώ

FOREVER ARTIC SEA SUPER Ω3

Περιέχει
  • ·       Λιπαρά Οξέα Ω3
  • ·       Λιπαρά Οξέα Ω9
60 κάψουλες, 32,82 ευρώ
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα μας δεν υπάρχουν σε κατασήματα
Για να παραγγείλετε
1)Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 50 18 493  και 6939 979 887. Ζητήστε και πληροφορίες για το πρόγραμμα σταθερών πελατών


2) Για ηλεκτρονική παραγγελία, αγοράστε από το Eshop μας πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300000060512
και επιλέξτε την κατηγορία Διατροφή
 Δείτε τα ακόλουθα video


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Στα 22 μου είχα ένα ατύχημα με  μηχανή και έμεινα  3 μήνες στο κρεβάτι. Μου άφησε κληρονομιά μεγάλη ευπάθεια στη «μέση». Αναγκάστηκα να περιορίσω έως εξαλείψω τις αθλητικές δραστηριότητες, να χάσω 10 κιλά και να προσέχω τη διατροφή μου χωρίς να ανέβω πάνω από το επιτρεπόμενο πια όριο. Επίσης τα βάρη και οι απότομες κινήσεις ήσαν απαγορευμένα στην καθημερινότητα μου. Φυσικά κάθε χρόνο είχα 3-4 κρίσεις που θα με κρατούσαν στο κρεβάτι 7-10 μέρες η κάθε μια, και αναγκαζόμουν στη χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων , αλοιφών και ενέσεων για να μπορέσω να σηκωθώ.
Είχα δοκιμάσει τόσα πολλά φάρμακα και γεμίσει τον οργανισμό μου με «χημικά», ώστε, είχα πια πιστέψει ότι τίποτα δεν θα γινόταν. Το κουβαλούσα 28 χρόνια με τόσες αρνητικές  συνέπειες στην ποιότητα της ζωής μου. Όσοι αντιμετωπίζετε αντίστοιχα προβλήματα με καταλαβαίνουν καλά.

Μετά από λίγες εβδομάδες που χρησιμοποίησα τα τριών προϊόντων  της Forever Living,  το πρόβλημα αυτό βελτιώθηκε σιγά-σιγά και σήμερα  έχουν περάσει 5 χρόνια χωρίς να βρεθώ ξανά σε τέτοιες δυσάρεστες  καταστάσεις.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος, η προσωπική μου εμπειρία, που αγάπησα αυτά τα προϊόντα και τα προωθώ πλέον επαγγελματικά στην αγορά.
Σας προτείνω λοιπόν τον χυμό Forever Freedom, τα δισκία Forever Active HA ( Υαλουρονικό οξύ), Forever Artic Sea Super Ω3 (λιπάρα οξέα) και το ζελέ αλόης βέρα με MSM για εξωτερική χρήση Forever Aloe MSM Gel

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα
1) Τηλεφωνήστε μας στα 210 50 18 493 και 69 38 979 887. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το πρόγραμμα σταθερών πελατών 

 2)Παραγγείλετε απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300000060512

Δεν υπάρχουν σχόλια: