Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ALOE - JOJOBA SHAMPOO


Τα μαλλιά όλης της οικογένειας θα γίνουν λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα με το σαμπουάν Aloe Jojoba Shampoo που περιέχει ουδέτερη και αγνή φόρμουλα Αλόης Βέρα. Το Σταθεροποιημένο Ζελέ της Αλόης Βέρα δεν ωφελεί μόνο τα μαλλιά σας:η ευεργετική επίδραση του επεκτείνεται και στην επιδερμίδα του κεφαλιού σας, χάρη στις ιδιότητες του, αποτελεί ένα φυσικό, εναλλακτικό σαμπουάν, ενώ χάρη στην απαλή και συμπυκνωμένη σύνθεση του είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Για τη διατήρηση των μαλλιών και της επιδερμίδας του κεφαλιού σας σε υγιεινή κατάσταση, δρα ενζυματικά απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Με τ απρόσθετα πλεονεκτήματα του σταθεροποιημένου ζελέ Αλόης Βέρα.
  • Δυναμώνει με τα αμινοξέα της Αλόης, που μοιάζουν με τα αμινοξέα της επιφάνειας των τριχών και των ριζών τους.
  • Ενισχύει την αντοχή των μαλλιών και τους δίνει όγκο με τις σαπωνίνες και τα διογκωτικά που περιέχει.
Το λάδι της Jojoba  είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό που είναι εξαιρετικά λιπαντικό και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία και της επιδερμίδας και των μαλλιών . Δίνει περισσότερο όγκο, ενώ απομακρύνει το ξερό σμήγμα από τα μαλλιά και, τέλος, ενισχύει την τρίχα και ιδιαίτερα τις άκρες της. Αυτό σας επιτρέπει φυσικά να χτενίζετε ανεμπόδιστα τα μαλλιά σας, υγρά ή στεγνά. Το Aloe _Jojoba Shampoo της Forever είναι ένα ήπιο προϊόν ικανό να καθαρίζει ακόμη και τα πιο λαμπρά μαλλιά, να βοηθά στην απομάκρυνση της πυτιρίτιδας και να ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας τα μαλλιά σας λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

 Είναι απαλό, συμπυκνωμένο, με παρατεταμένη δράση και κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.


ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε βρεγμένα μαλλιά βάζετε μια ποσότητα Aloe_Jojoba Shampoo και κάνετε μασάζ για να αναζωογονηθεί το τριχωτό του κεφαλιού  και να σχηματισθεί πλούσιος αφρός. Ξεπλύνετε καλά. ΑΝ χρειάζεται επαναλάβετε την προηγούμενη διαδικασία και ξεπλύνετε ώσπου τα μαλλιά σας να καθαρίσουν τελείως.

296 ml
Τιμή : 15,58 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever δεν πωλούνται σε καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε  2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες κα για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: