Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

FOREVER LEAN- ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το Forever Lean συνδυάζει δύο επαναστατικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των θερμίδων που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Πρώτο από αυτά τα συστατικά είναι μια μοναδική ίνα που απορροφά τα λίπη και προέρχεται από το φυτό του κάκτου Opuntia Ficus-Indica η αλλιώς Ινδιάνικη Συκιά, Φραγκοσυκιά η Αραποσυκιά. Έρευνες έχουν δείξει ότι η μοναδική σύνθεση της έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει τα λίπη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φυτό.
Το δεύτερο συστατικό του Forever Lean είναι μια πρωτεΐνη, η οποία προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Phasoelus vulgaris , μιας ποικιλία άσπρων φασολιών. Η πρωτεΐνη αυτή μειώνει την πρόσληψη ζάχαρης στο λεπτό έντερο, εμποδίζοντας προσωρινά τη δραστηριότητα του ενζύμου που μετατρέπει το άμυλο σε ζάχαρη.
Σε συνδυασμό τα δύο αυτά επαναστατικά συστατικά μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος, καθώς εμποδίζουν την απορρόφηση λιπών και θερμίδων από τα γεύματα που προσλαμβάνετε.
Το τρίτο σημαντικό συστατικό στο Forever Lean είναι το Τριχλωριούχο Χρώμιο. Το Χρώμιο είναι ένα πολύ σημαντικό ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στη  σωστή κυκλοφορία του σακχάρου στο αίμα δρώντας ως Παράγοντας Ανοχής Γλυκόζης και είναι απαραίτητο για ένα σωστό μεταβολισμό.
Για να μεγιστοποιήσετε τη δράση αυτού του συμπληρώματος είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να το ενσωματώσετε σε μα υγιεινή διατροφή και καθημερινή άσκηση, ώστε να πετύχετε και να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος..

ΟΔΗΓΙΕΣ
Λαμβάνετε ένα δισκίο με νερό λίγο πριν από κάθε γεύμα σας.


120 κάψουλες
Τιμή: 35,08 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε στα 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: