Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

RELAXATION BATH SALTS

Κρατήστε  τις έγνοιες σας μακριά με το νέο, αρωματικό μας συνδυασμό από τα θρυλικά Θαλάσσια άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα, Λεβάντα και άλλα αιθέρια έλαια.

Από την εποχή των Αρχαίων Αιγυπτίων, οι άνθρωποι ταξίδευαν από πολύ μακριά για να φθάσουν στη Νεκρά Θάλασσα για τις διάσημες θεραπευτικές ιδιότητες της. Το Αλάτι της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστό για την καταπραϋντική και ενυδατική του δράση.

Η λεβάντα είναι γνωστό βότανο στην Αρωματοθεραπεία εξαιτίας των καταπραϋντικών της ιδιοτήτων. Η αρωματοθεραπεία με λεβάντα και άλλα αιθέρια έλαια έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στον ύπνο και τη χαλάρωση, σώματος και πνεύματος.

Η Forever Living Products συνδύασε τα δύο αυτά ισχυρά συστατικά στο προϊόν Relaxation Bath Salts και δημιούργησε ένα από τα πιο χαλαρωτικά ελιξίρια   που κυκλοφορούν στην αγορά. Δύο μόνο κουταλιές από τα άλατα είναι όσες χρειάζεστε για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΟΔΗΓΙΕΣ
Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και ρίξτε μέσα δύο περίπου κουταλιές από τα Χαλαρωτικά Άλατα Μπάνιου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα περιμένετε μέχρι να διαλυθούν τελείως και ανακατέψτε τα ελαφρά αν είναι απαραίτητο
  • Εναλλακτικά  βάλτε μια κουταλιά άλατα πάνω στη λούφα σας και βρέξτε την  . Κάντε ένα υπέροχο ντους και απολέπιση παράλληλα.
  • Γεμίστε μια λεκάνη χλιαρό νερό και βάλτε μέσα δύο κουταλιές . Ανακατέψτε. Ξεκουράστε έτσι τα πόδια σας.
Από τη Forever ,φυσικά. Κρατήστε τις έγνοιες σας μακριά με το αρωματικό μας μείγμα από θρυλικά Θαλάσσια Άλατα της Νεκράς Θάλασσας, Λεβάντα και άλλα Αιθέρια Έλαια.
350 gr
Τιμή : 25,15 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever δεν πωλούνται από τα καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε  2105018493 και 6938979887.
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: