Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

FOREVER EBIPLANC -ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Οι περισσότεροι από εμάς ονειρεύονται να έχουν ένα δέρμα λείο και καθαρό. Όμως οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έκθεση μας σε εξωτερικούς παράγοντες συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα κηλίδες και λεκέδες στο δέρμα.

Η Forever Epiblanc Κρέμα Λεύκανσης είναι μια ειδική φόρμουλα σχεδιασμένη για να δώσει φωτεινότητα και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα , ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κηλίδων. Η 1005 σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα αποτελεί μια εξαιρετική βάση για τα φυσικά αποστάγματα από βότανα, όπως το Arbutin, δηλαδή αγριοκέρασο, το Rumex Occidentalis και τη Φυσική Βιταμίνη Ε, ώστε να δώσουν ένα άριστο προϊόν.
Το Forever Epiblanc είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό όταν απλώνεται απευθείας σε λεκέδες ή κηλίδες του δέρματος. Χρησιμοποιήστε τη κρέμα σε συνδυασμό με την αντηλιακή της Forever-Aloe Sunscreen_ είναι ότι καλύτερο συστήνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας

ΟΔΗΓΙΕΣ
Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα, όπου επιθυμείτε να πετύχετε τη λεύκανση και ενυδάτωση. Για τις πρωινές ώρες συνίσταται ο συνδυασμός με την Αντηλιακή Κρέμα της Forever.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Για τηλεφωνική Παραγγελία καλέστε την Υπηρεσία Έξυπνων Καταναλωτών στα 2105018493  και 6938979887. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το εκ πτωτικό πρόγραμμα 15%.





Για απευθείας ηλεκτρονική παραγγελία στο Eshop ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και στη συνέχεια στην κατηγορία προϊόντων  Περιποίηση Προσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: