Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

SONYA ALOE DEEP MOISTURIZING CREAM


Από την Foreverv Living Products Η νέα Sonya Aloe Deep MoisturizingCream με εκχύλισμα από φλοιό πεύκου , είναι η νεότερη προσθήκη μας στην εξέχουσα σειρά προϊόντων Sonya Skin Care. Αυτή η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης θα σβήσει τη δίψα της επιδερμίδας σας για ενυδάτωση όπως ποτέ δεν είχατε δει να συμβαίνει.
Τα εκχυλίσματα από το φλοιό του πεύκου περιέχουν φυσικά συστατικά που ονομάζονται OPCs(Ολιγομερής Προανοκυανιδίνη) τα οποία έχουν μερικές από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βρέθηκαν ποτέ στη φύση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα εκχυλίσματα από το φλοιό του πεύκου να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και έτσι να διατηρούν και να ενισχύουν το κολλαγόνο του δέρματος, το οποίο αποτελεί την πρωτεΐνη με την μεγαλύτερη αφθονία στο ανθρώπινο σώμα. Η καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών θεωρείται από τους επιστήμονες σαν ένας από τους καλύτερους τρόπους για την επιβράδυνση των σημαδιών του γήρατος. Τα εκχυλίσματα από τον φλοιό του πεύκου, σε συνδυασμό με αγνή σταθεροποιημένη aloe vera,ceramides και τους τελευταίας γενιάς εν υδατικούς παράγοντες στη νέα  μας Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, βοηθούν στην συντήρηση, τη βαθιά ενυδάτωση και την αποθήκευση της υγρασίας της επιδερμίδας κάτω από τα εξωτερικά στρώματα της, ώστε να διατηρηθεί η νεανική της λάμψη.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Για έντονη βαθιά ενυδάτωση το βράδυ χρησιμοποιήστε την μετά το Aloe Nourishing Serum. Αφαιρέστε το πλαστικό κουταλάκι και το δίσκο κάτω από το καπάκι του βάζου. Χρησιμοποιώντας το πλαστικό κουταλάκι, βάλτε μερικές κουταλιές κρέμα στο δίσκο του βάζου. Με το δάχτυλο σας απλώστε την κρέμα  από το δίσκο στο πρόσωπο και στο λαιμό και στη συνέχεια κάντε μασάζ στο δέρμα.Ξεπλύνετε καλά το κουταλάκι και το δίσκο με καυτό νερό, μετά από κάθε χρήση και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα,προτού να τοποθετήσετε πάλι κάτω από το καπάκι του βάζου για μελλοντική χρήση.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
NETWT.2.5 Oz (71gr)
Tιμή Λιανικής  30,45 ευρώ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Μπορείτε να τα παραγγείλετε:

Τηλεφωνώντας στη Γραμμή Εξυπηρέτησης στα  2105018493 και 6938979887.Ρωτήστε επίσης για ειδικό πρόγραμμα της Megaservice Net για τους Τακτικούς μας Πελάτες..




Μπορείτε να παραγγείλετε φυσικά και απο το ESHOP μας  ONLINE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
και στη συνέχεια επιλέγοντας την κατηγορία SONYA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: