Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ 4 ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ 4: Τέσσερα προϊόντα που πρέπει να λαμβάνεις καθημερινά
O Ιπποκράτης είπε : «  Ένας σοφός άνθρωπός θα πρέπει να σκέπτεται πως η υγεία είναι η μεγαλύτερη ανθρώπινη ευλογία».
 Δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για να καταλάβουμε την αλήθεια αυτής της δήλωσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας , αγωνίζονται να ζήσουν μάλλον συνηθισμένες υγιείς ζωές, παρά άριστα υγιείς ζωές. Σύμφωνα με το Κέντρο  Ελέγχου Παθήσεων, οι πιθανότητες είναι εναντίον μας σε αυτό, με το ένα τρίτο από τους ενήλικες άνω των 20 να κινδυνεύουν από παχυσαρκία και/ή υπέρταση. Ακόμη αναφέρεται πως το 65% των ενηλίκων 18 ετών και άνω δεν συμμετέχουν σε κανονική σωματική άσκηση ή σωματική δραστηριότητα- και όταν η ερώτηση είναι γιατί, μια  από τις πιο κοινές απαντήσεις είναι «Είμαι πολύ κουρασμένος». Αυτό δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο ο οποίος καταλήγει με ανθρώπους να ζουν ζωές κάτω από το άριστο επίπεδο.
Και εδώ βέβαια δεν χρειάζεσαι έναν επιστήμονα ή γιατρό για να σου πει ότι όσο περισσότερη ενέργεια έχεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, τόσο περισσότερα θέλεις να κάνεις. Πολλοί άνθρωποι σκέπτονται ότι είναι αποδεκτό  «απλά να βγει η ημέρα». Μπορούμε όμως να πετύχουμε πολύ καλύτερα- δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Ο απλός δρόμος για την βέλτιστη υγεία ο οποίος μεγιστοποιεί όλες τις δυνατότητες σου και ενέργεια, έχει 5 βασικά στοιχεία:
  • ·       Υγιή τρόπο ζωής
  • ·       Υγιή δίαιτα
  • ·       Κανονικά check ups
  • ·       Θετική Πνευματική στάση
  • ·       Βέλτιστη διατροφή


Ελέγχεις περισσότερα από όσα φαντάζεσαι, ειδικά όταν μιλάμε για το τι βάζεις μέσα στο σώμα σου. Ως συνεργάτης της Forever Living Pro0ducts  μπορώ να σου προσφέρω  πρόσβαση στα καλύτερα διατροφικά προϊόντα του κόσμου .Αυτά τα προϊόντα και δοκιμασμένα μέσα από το χρόνο είναι και βελτιωμένα για δικό σου όφελος. Πολλά από τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν συγκεκριμένες ανάγκες υγείας. Όμως  η Forever Living έχει τέσσερα προϊόντα τα οποία δημιουργήθηκαν σαν Ο ΠΥΡΗΝΑΣ των προϊόντων τα οποία μπορείς να λαμβάνεις σε καθημερινή βάση για να υποστηρίζεις τον Δρόμο Της   Βέλτιστης Υγείας Σου. Και αυτό ο δρόμος αρχίζει από την Αλόη Βέρα
Χυμός Αλόης  (Aloe Vera Gel):Προερχόμενος  από το ζελέ του θαυματουργού φυτού Αλόη Βέρα, και με την πιστοποίηση του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης (IASC: International Aloe Science Council) Από τις ιδιότητες της Αλόης Βέρα ξεχωρίζει η η υποστήριξη του πεπτικού μας συστήματος. Η Αλόη επίσης χρησιμοποιείται για την στοματική μας υγεία, και έχει φυσικές καθαριστικές ιδιότητες. Το Aloe Vera Gel μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα και να  το κάνει να λειτουργεί με φυσικό τρόπο και φυσικά είναι πολύ γνωστή για τα οφέλη στην επιδερμίδα. Ο κάθε ένας από αυτούς τους λόγους είναι αρκετά ισχυρός για να πίνουμε Αλόη Βέρα σε καθημερινή βάση.

 Δισκία Γύρης (Forever Bee Pollen): Υποστηρίζει  το ανοσοποιητικό σύστημα και επίσης έχει βρεθεί πως ενισχύει την αντοχή , την δύναμη και τις πνευματικές μας λειτουργίες. Η Bee Pollen της Forever περιέχει  βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα ένζυμα και σύνθετους υδατάνθρακες, είναι 100 % φυσική και δεν περιέχει συντηρητικά. Τα οφέλη της θα τα δείτε σε κάθε τομέα της υγείας. Για αυτό εξ'άλλου και οι μέλισσες μπορούν να δουλεύουν τόσο σκληρά στη διάρκεια της ημέρας.



Ιχθυέλαιο (Artic Sea): Πήρε το όνομα του επειδή, όπως και η θάλασσα, προσφέρει το supεr Omega -3 ιχθυέλαιο με τα πρόσθετα οφέλη του ελαιόλαδου. Όπως ξέρουμε υπάρχουν τρισεκατομμύρια κύτταρα στο σώμα μας. Τα Ω-3 ιχθυέλαια έχουν την δυναμική να προμηθεύουν το σώμα μας με υγιή λιπαρά οξέα κάθε φορά που δημιουργείται ένα νέο κύτταρο. Εάν τα υγιή λιπαρά οξέα από την άλλη δεν υπάρχουν, τότε το σώμα μας θα χρησιμοποιήσει τα μη υγιή κορεσμένα λίπη και έτσι το ρητό "Είμαστε ότι τρώμε" είναι 100% αληθές. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Καρδιάς (The American Heart Association) προτείνει 1.100 mg την ημέρα για τις γυναίκες και 1.600 mg  για τους άνδρες. Τα ιχθυέλαιο Ω-3 θεωρούνται απαραίτητα λιπαρά οξέα, και ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει, πράγμα που σημαίνει πως  πρέπει να τα προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής ή των συμπληρωμάτων διατροφής. Κάνουμε λοιπόν ένα δώρο στα κύτταρα μας παίρνοντας καθημερινά 3 μαλακές κάψουλες.


ARGI + : Το ARGI+  της Forever Living είναι ένα συμπλήρωμα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και L-Arginine. Η L-Arginine είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη πολλών ζωτικών λειτουργιών στο σώμα μας όπως στην καρδιαγγειακή μας υγεία, στην υγεία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, στην ανάπτυξη των μυών, στην ενδυνάμωση οστών και επιδερμίδας στον μεταβολισμό λιπών και γλυκόζης, στην παραγωγή αντιγηραντικής ορμόνης , στη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής λειτουργίας... και δεν είναι  μόνο αυτά. Το αποκαλούμενο λοιπόν και "το θαυματουργό μόριο"  L-Arginine (Αργινίνη) , μετατρέπεται σε Νιτρικό Οξείδιο (ΝΟ) μέσα στο σώμα μας το οποίο βοηθά τον οργανισμό μας να αυξήσει τη ροή του αίματος, χαλαρώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία μας, και έτσι υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την καρδιαγγειακή μας υγεία. Η L-Arginine είναι επίσης γνωστή για την ενδυνάμωση της ικανότητας του οργανισμού μας να δημιουργεί κρεατίνη, και να συνεισφέρει σε πιο δυνατά επίπεδα αντοχής. Βάλτε μια μεζούρα στον χυμό σας Αλόη Βέρα, ή σε ένα ποτήρι νερό , ανακατέψτε το και δημιουργήστε μια δυναμική μέρα

Για να αγοράσετε τα προϊόντα ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ στα 2105018493  και 6938979887

Για να τα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
( και αν σας ζητηθεί Κωδικός Αναφοράς γράψτε 300000060512)
Για το ARGI+  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τον  χυμό ALOE VERA GEL ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για την γύρη (FOREVER BEE POLLEN)  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για το ARTIC SEA ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα προϊόντα μας δεν υπάρχουν σε κατασήματα

Για να αγοράσετε από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα 4 προϊόντα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ . Διαβάστε τος οδηγίες Πατήστε μετα Πληρωμή και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας





ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% καλέστε μας στο 2105018493  και 6938979887 .

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης & Μαίρη Γιαννικοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: