Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
 Επαγγελματικό αποτέλεσμα με προϊόντα αγνά και φυσικά
Μαλλιά ταλαιπωρημένα, ξηρά και θαμπά; Όχι πια. Τα νέα Sonya σαμπουάν και κοντίτιονερ ενυδάτωσης είναι εδώ για να δώσουν μια ανάσα ζωής στα μαλλιά σας. Αλόη Βέρα και Βασιλικός Πολτός, τα δύο φυσικά πανίσχυρα ελιξίρια αναμειγνύονται με τους πιο ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες για να δώσουν στα μαλλιά σας όσα έχουν ανάγκη.
Οι βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και τα αμινοξέα μετατρέπουν την Αλόη σε ένα μαγικό ελιξίριο για τα μαλλιά. Βοηθά στην αναζωογόνηση και την στην ενυδάτωση του pH του τριχωτού της κεφαλής. Επίσης η ενζυματική δράση της διαλύει τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.
Από την άλλη ο Βασιλικός Πολτός εμπλουτίζει την τρίχα με όλα τα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα) και προσφέρει εντατική περιποίηση στα μαλλιά. Θρέφει την τρίχα από την ρίζα ως την άκρη και τα μαλλιά βρίσκουν τη χαμένη τους ελαστικότητα, λάμψη και ζωντάνια.
ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Περιέχει αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στα μαλλιά και ενισχύουν την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών.
Επιπλέον  τα Sonya Hydrate Shampoo & Conditioner περιέχουν
*    Πανθενόλη: Είναι το παράγωγο της βιταμίνης Β5 που ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθά στη μείωση τη; Ψαλίδας και προσθέτει λάμψη στα μαλλιά.
*    PEG-10 Γλυκερίδια Ηλιοτροπίου: Αυτό το παράγωγο του ηλιέλαιου, αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και δημιουργεί πλούσιο αφρό για καλό καθαρισμό.
*    Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού: Ενυδατώνει και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας, διαμορφώνει το σώμα των μαλλιών, κάνει τη διαχείριση τους πιο εύκολη. Δίνει λάμψη και λειαίνει τα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί από χημικές θεραπείες.
*    Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis (Jojoba): Βοηθά στο να γίνουν τα μαλλιά πιο ανθεκτικά στην ψαλίδα και την ξηρότητα και πιο ευκολοχτένιστα , να μην μπερδεύονται.
*    Έλαιο από σπόρους Macadenmia Ternifoglia: Προσθέτει λάμψη στα μαλλιά

Το Sonya Hydrate Shampoo αποτελεί το τέλειο ξεκίνημα για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες είναι ιδανικό για ξηρά μαλλιά, τα αφήνει ανάλαφρα, γεμάτα δύναμη, αυξάνει τον όγκο τους και την λάμψη. Ολοκληρώστε την περιποίηση των μαλλιών σας με το Sonya Hydrate Conditioner. Ξεδιψά τα μαλλιά, τα ξεμπερδεύει, τα μαλακώνει, κάνει τη διαχείριση τους πιο εύκολη και τους χαρίζει απίστευτη λάμψη.
 Το ίδιο σημαντικό με αυτά που έχουν τα προϊόντα αυτά είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Τα Sonya Hydrate Shampoo & Conditioner καθαριζουν και περιποιούνται τα μαλλιά σας ΧΩΡΙΣ parabens, propylen glycol , SLS  ή  SLES
Λοιπόν;
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε αν χρειάζετετ και συνεχίστε με το Sonya Hydrate  Conditioner. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοπιήστε τα εναλλακτικά με τα Sonya Volume Shampoo & Conditioner.
  • Ασφαλές για βαμμένα μαλλιά
  • Σταθεροποιεί τα επίπεδα τςη φυσικής υγρασίας στα μαλλιά
  • Εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας του κεφαλιού
Sonya Σαμπουάν Ενυδάτωσης (Sonya Hydrate Shampoo) , 355ml, 21,96 ευρώ
Sonya Μαλακτική Κρέμα  (κοντίσιονερ0 ενυδάτωσης - 355 ml, 21,96 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα προίόντα της Forever Living δεν διατίενται μέσω καταστημάτων.Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ηλεκτρονικά από το Eshop μας στο https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&language=el&distribID=300000060512 και επιλέγονατς στη συνέχεια το Προσωπική Φροντίδα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
ή
Αξιοποιήστε την προσφορά έκπτωσης 15%  μιλώντας μαζί μας  για το πρόγραμμα μας επαναλαμβανόμενων πελατών  στα τηλέφωνα
2105018493
6938979887
6932238336


Δεν υπάρχουν σχόλια: