Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ FOREVER GARLIC –THYME (σκόρδο θυμάρι)


Άοσμη Κάψουλα

10. Αποτελεσματική αναπνευστική υποστήριξη: Λόγω της περιεκτικότητας σε θείο και άλλες ενώσεις, το σκόρδο εμφανίζει μια φυσική ικανότητα να βοηθάει το αναπνευστικό σύστημα. Χρησιμοποιείται σήμερα από πολλούς βοτανολόγους στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλη την Ευρώπη.
9. Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος: Οι φυσικές ενώσεις που βρίσκονται στο σκόρδο έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς (και φυσικά και στην Ελλάδα) για αιώνες για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Το 1858 έπεσε και στην αντίληψη του Λουί Παστέρ και χρησιμοποιήθηκε από αυτόν ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού.
8. Φυτοθρεπτικά συστατικά: Μερικές από τις πιο ισχυρές επιδράσεις που έχει το σκόρδο, πηγάζουν από τα φυτοθρεπτικά συστατικά του. Τα φυτοθρεπτικά είναι συστατικά φυτών και φρούτων που έχουν υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο και το θυμάρι έχουν και τα δύο δυνατότητες ιδιότητες μικροθρεπτικών.
7. Αποτοξίνωση : Το σκόρδο έχει γίνει συνώνυμο της αποτοξίνωσης. Τα σουλφίδια στο σκόρδο παρέχουν υποστήριξη της αποτοξινωτικής του ικανότητας. Τα σουλφίδια στο σκόρδο θεωρούνται υπεύθυνα για την αποτοξινωτική του ικανότητα.
6. Κοκτέιλ αντιοξειδωτικών : Το σκόρδο σε συνδυασμό με το θυμάρι έχουν διπλή αντιοξειδωτική ικανότητα. Το θυμάρι περιέχει  τανίνη , φαινόλη και θυμόλη - μεταξύ πολλών άλλων αντιοξειδωτικών- μαζί με περισσότερα από άλλα 20 φυτοθρεπτικά συστατικά του σκόρδου. Προσθέστε το Forever Garlic Thyme στο υγιεινό αντιοξειδωτικό κοκτέιλ σας.
5. Υποστηρίζει τα υγιή επίπεδα χοληστερόλης: Το σκόρδο έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες ότι βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων χοληστερόλης, λόγω της αλυσίνης και των θειούχων ενώσεων. Σύμφωνα με το Health Support of America  η λήψη συμπληρώματος μπορεί να μειώσει ακόμη και τα ολικά επίπεδα χοληστερόλης σε μερικά άτομα.
4.Υπστηρίζει τα υγιή επίπεδα HDL: Η καλή χοληστερόλη , η HDL, έχει αποδειχτεί σε ορισμένες μελέτες  ότι αυξάνεται όταν χρησιμοποιούνται συμπληρώματα σκόρδου. Υποστηρίξτε και ενισχύστε την προσέγγιση υγείας σας συμπεριλαμβάνοντας το Forever Garlic Thyme στην καθημερινή σας διατροφή.
3. Υποστήριξη της υγιούς πίεσης του αίματος. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το σκόρδο μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων, που βοηθά στο να γίνεται η ροή του αίματος πιο εύκολα και υποβοηθά την πίεση του αίματος. Μια επιδημιολογική μελέτη που έγινε στο Πακιστάν, διαπίστωσε ί άτομα με φυσιολογικό επίπεδο αρτηριακής πίεσης , είχαν σημαντικές ποσότητες σκόρδου στη διατροφή τους.
2. Προωθεί την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου: Η ισχυρή και προστατευτική δράση του σκόρδου παρατηρείται από πολλές πηγές( επισυνάπτω πολλά άρθρα και έρευνες στο τέλος). Οι ενημερώσεις  (Health Alerts) Johns Hopkins   και άλλες εκδόσεις (δείτε πηγές που έχω στο τέλος τους άρθρου)  αναφέρουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες  της τακτικής χρήσης συμπληρωμάτων σκόρδου για τη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου
1. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες: Μέσω της υποστήριξης που προσφέρει στο ανοσοποιητικό σύστημα, το σκόρδο έχει αποδειχθεί ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στη κυκλοφορία του αίματος, οι οποίες αν αφεθούν χωρίς έλεγχο μπορούν να βλάψουν τα υγιή κύτταρα. Το  International Food  Information Council (IFCL) αναφέρει πολλά παραδείγματα όπου το σκόρδο προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Προσθέστε το Forever Garlic Thyme στη διατροφή σας και απολαύστε τα πολυάριθμα οφέλη του στη υγεία σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΓΟΡΑ FOREVER GARLIC THYME
Το Forever Garlic Thyme δεν πωλείται στα καταστήματα. Για να το προμηθευτείτε καλέσετε μας στα 2105018493  και 6938979887. Επίσης μπoρείτε να το παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 

https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do?task=viewProductDetail&itemCode=065

ΕΚΠΤΩΣΗ 15%
Μπορείτε να έχτε έκπτωση για αγορές πάνω από 55 ευρώ . Η έκπτωση από την πρώτη σας αγορά είναι 15% και παραμένει για κάθε μελλοντική αγορά σας. Μάθετε  περισσότερα καλώντας μας στα 2105018493  και  693897887



Δεν υπάρχουν σχόλια: