Σάββατο 3 Μαΐου 2014

VITAL 5:Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ FOREVER

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ




Βρείτε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σας χτίζοντας την θρεπτική σας οδό
1.ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΤΕ ΜΕ ALOE VERA GEL
Ξεκινήστε με ην Αλόη. Αποτελεί τη βάση της διατροφής παρέχοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτική δράση και ενισχύει την πρόληψη όλων των θρεπτικών συνδυασμών που λαμβάνετε από την τροφή σας. Έρευνες αναφέρουν μια αύξηση σε ποσοστό 3,7 στη βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών όταν καταναλώνονται συνδυαστικά με τον Χυμό Aloe Vera. Για να εξασφαλίσετε υψηλά επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό σας και να λειτουργείτε σαν μια καλοδουλεμένη μηχανή θα πρέπει:
1. Να επιτύχετε τη βέλτιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.
2. Να γίνεται σωστά η διαδικασία αποβολής των καταλοίπων του μεταβολισμού.

Εντάξτε την Αλόη στην διατροφή σας. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει με την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που προσλαμβάνετε με τα συμπληρώματα, αλλά κάθε φορά που λαμβάνετε κάποιο γεύμα αυξάνετε την πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό σας. Επιπρόσθετα, παρέχετε το ιδανικό περιβάλλον προετοιμάζοντας το γαστρεντερικό σας σύστημα να ολοκληρώσει τη διαδικασία του μεταβολισμού.
" Αν μιλούσα σήμερα για πρώτη φορά σε κάποιον,θα ξεκινούσα με την αλόη
Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ
Συμπληρώστε το διατροφικό σας παζλ συμπεριλαμβάνοντας τέσσερα κορυφαία προϊόντα της Forever για να εξασφαλίσετε την ισορροπία στον οργανισμό .
2.FOREVER DAILY
Συνδυασμός 55 θρεπτικών συστατικών σε μια μόλις ταμπλέτα. Ένα προϊόν που θα σας προσφέρει τις βιταμίνες που χρειάζεστε και τα μικροθρεπτικά συστατικά που έχετε ανάγκη και που λείπουν από την καθημερινή διατροφή σας. Προσφέρει  βέλτιστη ποσότητα από βιοφλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά και μείγμα λαχανικών και φρούτων που δεν ρέπει να λείπουν από μια ισορροπημένη διατροφή. Η καθημερινή κατανάλωση του σε συνδυασμό με χυμός Αλόης θα ενισχύσει τον οργανισμό , καθώς θα επιτύχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση
3.FOREVER ARTIC SEA


 Τα απαραίτητα Ω3 λιπαρά οξλέα για τέλεια ισορροπία και ευεξία του οργανισμού. Το Artic Sea περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από DHA-πλούσιο σε ελαιο καλαμαριο΄θ, εξαιρετικά Ω3 ιχθυέλαια και ελαϊκό οξύ-μια μοναδική φόρμουλα που επικντρώνεται στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, στην υποστηρικτική λειτουργία των αρθρώσεων και στην καλή υγείοα των ματιών και του εγκεφάλου
4.ARGI+
To ARGI + αποτελεί μια γενιά διατροφικού συμπληρώματος , σχεδιασμένου για να στηρίζει τη συνολική υγεία του οργανιμσού και τη συνολική άριστη λειτουργία του.Η μοναδικότητα του οφείλεται στην L-Αργινίνη που πριέχει σε συνδυασμό με βιταμίνες και το αποκλειστικό μείογμα φρούτων που συντελούν στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνετε στον οργανισμό σας για τις επιμέρους λειτουργίες του. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος έχει πολλαπλά οφέλη, όπως η υπστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος, η ενίσχυση της άμυνας του οργανιμσού, η ανάπτυξη των μυών και των οστών. Ανακαλύψτε τα οφέλη της L-Αργινίνης για επιδόσεις στο μάξιμουμ!
5.FOREVER ACTIVE PROBIOTIC
Μια καινοτομία της Forever για την αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου. Η ΑΛόη δρώντας ως ένα "προβιοτικό" ευνοεί την ανάπτυξη και παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη δράση του προβιοτικού. Το Forever Active Probiotic είναι το μοναδικό στην αγορά σταθερό προϊόν που συνδυάζει 6 στελέχη προβιοτικών. Σχεδιασμένο για να προάγει ένα υγιές πεπτικό σ΄συτημα, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της αναλογίας 85:15, δηλαδή ενός πσοστού 85% των "καλών βακτηρίων" που αποικούν στο έντερο μας και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του.

Αγοράστε το VITAL 5

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 50 18 493  και 6938979887
Μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση 15% -30%




ONLINE Πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: