Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Forever PRO X²™15 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπάρα , 2 γραμμάρια φυτικών ινών ,Υπέροχη γεύση Κανέλα και Σοκολάτα , Χωρίς γλουτένη

Το Forever PRO X²™-Σοκολάτα παρέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας και απομονωμένη και συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, μαζί με 2 γραμμάρια διαιτητικές ίνες, σε κάθε γευστική μπάρα, που βοηθούν στο χτίσιμο των μυών και στην επίτευξη του στόχου για το επιθυμητό σας βάρος.
Η πρωτεΐνη βοηθά στο αίσθημα πληρότητας, με αποτέλεσμα να σας βοηθά να ελέγξετε την όρεξή σας για φαγητό προκειμένου να μην κάνετε υπερβολές στο επόμενο γεύμα σας ή να καταναλώσετε σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και θερμίδες. Επιπρόσθετα, καθώς οι σφιχτοί μυς είναι μεταβολικά πιο ενεργοί από τον λιπώδη ιστό, η υποστήριξη της μυϊκής μάζας μέσω της επαρκούς κατανάλωσης πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και κατ’ επέκταση στον έλεγχο βάρους.
Επιπλέον με τον ρόλο της στον περιορισμό της όρεξης, η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για το χτίσιμο των μυών, ειδικά καθώς αυξάνετε την ένταση της άσκησης. Κάποιοι μπορεί να ανησυχούν ότι ο συνδυασμός της διατροφής και της έντονης άσκησης μπορεί να προκαλέσει μείωση της μυϊκής μάζας. Καθώς, όμως, η πρωτεΐνη είναι το δομικό στοιχείο του μυϊκού ιστού, η διασφάλιση επαρκούς πρόσληψης πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στην προστασία ενάντια στην απώλεια των μυών εξαιτίας της δίαιτας και της άσκησης, αν ακολουθείτε ένα υγιεινό πρόγραμμα ελέγχου βάρους. Η ποιοτική πρωτεΐνη σας βοηθά να χτίσετε και να διατηρήσετε σφιχτό τον μυϊκό ιστό, να μειώσετε τον χρόνο αποκατάστασης μετά την άσκηση και να βελτιώσετε την ενδυνάμωση των μυών σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επίσης, η αυξημένη λήψη πρωτεΐνης, μαζί με τακτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της μυϊκής μάζας καθώς μεγαλώνουμε.
Η σόγια και ο ορός γάλακτος είναι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες γνωστές για τα οφέλη τους στο χτίσιμο και την υποστήριξη του μυϊκού ιστού. Σχεδιασμένο να παρέχει επιπρόσθετη πρωτεΐνη για να υποστηρίξει ένα υγιεινό πρόγραμμα ελέγχου βάρους ή ως ένα γευστικό σνακ για τον δρόμο, το Forever PROX2 παρέχει 15 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σε μια βολική και νόστιμη μπάρα. Οι μπάρες Forever PROX2 είναι διαθέσιμες σε δύο γευστικές, χωρίς γλουτένη γεύσεις, Κανέλα και Σοκολάτα, που αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να αυξήσετε την καθημερινή σας πρόσληψη πρωτεΐνης!


Το Forever PROX2 μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα για να σας βοηθήσει να μειώσετε την όρεξη για φαγητό. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως μια επιπρόσθετη πηγή πρωτεΐνης πριν ή μετά την προπόνηση. Το Forever PROX2 Κανέλα και το Forever PROX2 Σοκολάτα  είναι δύο εξαιρετικές επιλογές ως πρωινό σνακ ή ως συνοδευτικό του πρωινού σας γεύματος για μια ώθηση πρωτεΐνης για να ξεκινήσετε δυναμικά τη μέρα σας, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα γευστικό υγιεινό σνακ που θα σας παρέχει επιπλέον πρωτεΐνη κάθε στιγμή της ημέρας.


• 15 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπάρα
• 2 γραμμάρια φυτικών ινών
• Υπέροχη γεύση Κανέλα και Σοκολάτα
• Χωρίς γλουτένη


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

10 μπάρες ανά συσκευασία

ΚΩΔΙΚΟΣ:466
ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ:3,88 ευρώ η μπάρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living ΔΕΝ διατίθενται μέσω καταστημάτων
Για να παραγγείλετε
Καλέστε στα τηλέφωνα: 2105018493 και 6938979887

Για online παραγγελία από το eshop μας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ζητήστε μας πληροφορίες
  • Για τη δυνατότητα μόνιμης έκπτωσης 15%
  • Για τα ολοκληρωμένα προγράμματα Clean 9,Fitness 1 και Fitness 2
  • Για τις συνοδευτικές ασκήσεις των προγραμμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: