Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

FOREVER FIBER:ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

FOREVER FIBER
Οι φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές τόσο για τη σιλουέτα όσο και για την υγεία μας.Οι ειδικοί προτείνουν να καταναλώνουμε έως 30 γραμμάρια φυτικών ινών καθημερινά για βέλτιστη υγεία και πεπτική λειτουργία, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν σχεδόν τη μισή από αυτή την ποσότητα.Γιατί;Οι λόγοι είναι διάφοροι,όπως το ΄τι καταναλώνουμε πολλά ραφιναρισμένα τρόφιμα,αναζητούμε την ευκολία στο φαγητό,δεν τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά ενώ σπανίως μαγειρεύουμε όσπρια.

Το Forever Fiber παρέχει 5 γραμμάρια από τέσσερα είδη υδατοδιαλυτών φυτικών ινών σε ένα εύχρηστο φακελάκι για να υποστηρίξει την υγιεινή διατροφή.Μπορείτε να το αναμίξετε με το Aloe Vera Gel ή άλλο ρόφημα ή να το προσθέσετε στο φαγητό σας ή σε ένα μπουκάλι με νερό όταν είστε στο δρόμο.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
Συχνά συνδέουμε τις φυτικές ίνες με την υποστήριξη του πεπτικού συστήματος,κάτι που είναι σωστό ,όμως οι φυτικές ίνες παρέχουν σημαντικά οφέλη στον οργανισμό γενικότερα.Έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και επειδή οι επιστήμονες πλέον αναγνωρίζουν ότι πάνω από το 70% ή το 80% της ανοσοσποιητικής λειτουργίας του οργανισμού σχετίζεται με το γαστρεντερικό σύστημα οι φυτικέ ίνες μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοσποιητικό σύστημα μέσω των οφελών που προσφέρουν στο πεπτικό σύστημα.Η επαρκής πρόσληψη υδατοδιαλυτών φυτικών ινών μπορεί να διευκολύνει την αποβολή των περιττών από τον οργανισμό και να βοηθήσει στην ανακούφιση από κάποιο περιστασιακό πρόβλημα δυσκολιότητας.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ FOREVR FIBER;
Το Forever Fiber όταν λαμβάνεται ανάμεσα στα γεύματα,μπορεί να βοηθήσει στο αίσθημα πληρότητας,ελέγχοντας έτσι το αίσθημα της πείνας και τις θερμίδες που λαμβάνετε.Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα ελέγχου βάρους,όταν συνδυάζεται με μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση.Υποστηρίζοντας τα φυσιολογικά επίπεδα του σακχάρου στο αίμα,.για εκείνους που βρίσκονται ήδη εντός των φυσιολογικών ορίων και μειώνοντας την απορρόφηση των μακροπρόθεσμων συστατικών από τος τροφές,οι φυτικές ίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον περιορισμός του αισθήματος  της νωθρότητας ή της μειωμένης ενέργειας μετά το φαγητό. Το Forever Fiber προσθέτει περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας παρέχοντας 5 γραμμάρια υδατοδιαλυτών φυτικών ινών σε κάθε φακελάκι.Αυτό ισοδυναμεί με σχεδόν 1,5  κούπα καστανό ρύζι ή 2 φέτες λευκό ψωμί του τοστ,χωρίς όμως τους υδατάνθρακες και τις θερμίδες.Το Forever Fiber αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να αυξήσετε τη συνολική καθημερινή λήψη φυτικών ινών και να αποκτήσετε βέλτιστη υγεία.

ME MIA MATIA

  • 5 γραμμάρια φυτικών ινών ανά φακελάκι
  • Διαλύεται άμεσα στο νερό,στο Forever Aloe Vera Gel ή σε άλλο ρόφημα
  • Υποστηρίζει τη βέλτιστη καθημερινή λήψη φυτικών ινών
  • Βοηθά στην αίσθηση πληρότητας
  • Δεν περιέχει γλουτένη

ΟΔΗΓΙΕΣ
Αναμείξτε καθημερινά ένα φακελάκι από το Forever Fiber με νερό, Forever Aloe Vera Gel ή κάποιο άλλο ρόφημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε το περιεχόμενο από ένα φακελάκι σε ένα ποτήρι, προσθέστε το ρόφημα της επιλογής σας και ανακατέψτε καλά. Μπορείτε επίσης να το πασπαλίσετε στο φαγητό σας. Είναι προτιμότερο να λαμβάνετε το Forever Fiber τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής, καθώς οι φυτικές ίνες μπορεί να επηρεάσουν την απορρόφησή τους από τον οργανισμό.
Κωδικός 464
30 φακελάκια
22,62 ευρώ
Για αγορά, τηλεφωνήστε στα 2105018493 και 6938979887
Για ηλεκτρονική αγορά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: