Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ FLP

Η Γλουτένη είναι μια πολύ βαριά πρωτεΐνη η οποία βρίσκεται στο σιτάρι , το κριθάρι, και τα προϊόντα σίκαλης και τα περισσότερα άτομα σήμερα είναι ευαίσθητα – αν όχι αρνητικά επηρεαζόμενα- από τη δομή της. Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολίες με την πέψη της γλουτένης και σε ένα ποσοστό ένα άτομο ανά 100, η γλουτένη μπορεί να υποκινήσει μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και σε μια ευρεία κλίμακα άλλων συμπτωμάτων σε όλο το σώμα.
Με την αυξανόμενη ενημέρωση πάνω στη γλουτένη και με την επιθυμία πολλών να ακολουθήσουν μια διατροφή ελεύθερη γλουτένης, η μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων της Forever Living  είναι ελεύθερα Γλουτένης.  Αυτό σημαίνει ότι ελέγχονται σε επίπεδα πολύ λιγότερα από τα 20 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm) γλουτένης- το επίπεδο που έχει τεθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων (the US Food and Drug Administration) για να ονομάζονται ελεύθερα  γλουτένης. Για αυτούς που προσπαθούν να αποφεύγουν ή να περιορίσουν την γλουτένη στη διατροφή τους, πολλά προϊόντα της Forever Living μπορούν να τους παράσχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να υποστηρίξουν την πέψη και τα επίπεδα ενέργειας.
Προϊόντα όπως το Forever Daily και το Forever Active Probiotic® μπορούν να βοηθήσουν με την παροχή μιας ολοκληρωμένης σύνθεσης βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Επιπρόσθετα, προϊόντα όπως το  Forever Aloe Vera Gel μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της πέψης και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και το Forever Active Probiotic®μπορεί να βοηθήσει στην προαγωγή της κατάλληλης χρήσης των θρεπτικών συστατικών. Τα βασικά λιπαρά οξέα παίζουν επίσης ρόλο στην υποστήριξη της ανοσοποιητικής λειτουργίας και της κυτταρικής υγείας. Το Forever Arctic Sea® προσφέρει ένα ισορροπημένο μείγμα Των βασικών Ω-3 λιπαρών οξέων –DHA και ΕΡΑ. Το ARGIπροσφέρει 5 γραμμάρια L- Αργινίνης στη μερίδα, η οποία υποστηρίζει την παραγωγή Νιτρικού Οξειδίου μέσα στο σώμα  και βοηθά στην υποστήριξη της κυκλοφορίας , για να ενθαρρυνθεί η μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα και στους ιστούς σε όλο το σώμα.
Επίσης επειδή ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να βιώνουν δερματικούς ερεθισμούς  λόγω της χρήσης προϊόντων προσωπικής περιποίησης και καλλυντικών τα οποία περιέχουν γλουτένη  η σειρά flawless by Sonya™  της Forever Living καθώς και τα Προϊόντα Προσωπικής Περιποίησης  έχουν παρασκευαστεί, όπου είναι  δυνατόν, χωρίς συστατικά που περιέχουν γλουτένη και η πλειοψηφία αυτών των προϊόντων είναι επίσης ελεύθερα γλουτένης.
Για να διατηρήσει τη δέσμευση της η Forever Living, για παροχής της υψηλότερης ποιότητας συστατικών και προϊόντων, τα προϊόντα της ελέγχονται  μεθοδικά για γλουτένη, ώστε να διασφαλιστεί πως εκείνα τα άτομα που ακολουθούν μια διατροφή ελεύθερη γλουτένης να νοιώθουν άνετα  στις επιλογές προϊόντων  και να υποστηρίζεται η συνολκή υγεία τους και ευημερία τους.
#320 | Argi+
#376 | Forever Arctic Sea
#439 | Forever Daily
#015 | Aloe Vera Gel

#222 | Forever Active Probiotic


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ: 2105018493 και 698979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: