Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ-ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ


Η μαγεία των αισθήσεων και οι μνήμες που καταγράφονται στο υποσυνείδητο κάποια στιγμή συνδέθηκαν με μια μυρωδιά. Αυτά είναι τα αιθέρια έλαια ή αλλιώς οι «ορμόνες» του φυτού. Οι αισθήσεις μας συνεργάζονται για να ενισχύσουν την αντίληψη του κόσμου που μας περιβάλλει! Η πιο δυνατή αίσθηση από όλες είναι η όσφρηση. Κύτταρα τα οποία βρίσκονται πίσω από τη ρινική κοιλότητα , είναι συνδεδεμένα με το λιμπιντικό σύστημα του εγκεφάλου, το οποίο υποστηρίζει τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις μας.
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε τη σπουδαιότητα των αιθέριων ελαίων και το πόσο σημαντικά είναι για την καθημερινότητα μας. Όμως κατά την χρήση τους είναι επιβεβλημένο να ακολουθούμε κάποιους κανόνες. Ένας  πολύ βασικός κανόνας  είναι ότι πρέπει να τα αναμειγνύουμε  με ένα Έλαιο Βάσης , όπως το ονομάζουμε, προκειμένου να το εφαρμόσουμε μετά στο δέρμα.
Για αυτό λοιπόν η Forever μαζί με τα καταπληκτικά αιθέρια έλαια που δημιούργησε, περιλαμβάνει στη σειρά των προϊόντων της, ένα εξαιρετικό Έλαιο Βάσης, το Forever Carrier Oil.
To Carrier Oil αποτελείται από ένα μείγμα  της δικής Αλόης Βέρα, με βιταμίνες Α ,C, E αλλά και από φυσικά άοσμα έλαια:
Ας δούμε ποια είναι αυτά τα έλαια και τι προσφέρουν:
Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς (Rose hip): Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες Ε,C,B-carotene ( μια μορφή της βιταμίνης Α). Το έλαιο αυτό είναι αντιγηραντικό, προστατεύει από τη φωτογήρανση και βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος.
Σησαμέλαιο (Sesame Oili): Βοηθά στο να έχουμε ένα υγιές δέρμα, καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολύ καλό για μασάζ, αλλά και ως πηγή θρεπτικών συστατικών.
Έλαιο Βοράγου  (Borage Oil): Διορθώνει την έλλειψη λιπιδίων του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, μειώνει την κούραση και είναι πολύ καλό για τις γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση.
Έλαιο από τον πυρήνα του βερίκοκου (Apricot kernel): Ενυδατώνει, θρέφει και λιπάνει την ξηρή επιδερμίδα και βοηθά στο να έχουμε ένα υγιές δέρμα.
Σογιέλαιο (Soybean Oil): καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, προστατεύει από τις λεύθερες ρίζες και βοηθά στο να έχουμε ένα υγιές δέρμα.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε το πόσο πλούσιο και προσεκτικά παρασκευασμένο είναι το Carrier Oil της Forever.
Χρησιμοποιώντας το Carrier Oil ως βάση για να αναμειγνύουμε τα αιθέρια έλαια, ενισχύουμε τη δράση και την αποτελεσματικότητα τους. Γνωρίζοντας ότι τα αιθέρια έλαια εξατμίζονται πολύ εύκολα, το Carrier oil δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, ώστε να μην συμβαίνει αυτό. Από την άλλη, τα αιθέρια έλαια λειτουργούν σαν μεταφορείς των θρεπτικών συστατικών και των φυσικών ελαίων του Carrier Oil σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αραιώστε  10 σταγόνες από το Έλαιο Βάσης σε 1-4 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια της Forever , με βάση τις οδηγίες που θα βρείτε στις ετικέτες των ελαίων.
ΤΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
  Μάθετε περισσότερα για τα Αιθέρια Έλαια της Forever. Ρωτήστε μας το πως μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση με υποδείξεις και ποια  αιθέρια έλαια που σας ταράζουν καλύτερα, αλλά και με συγκεκριμένες συνταγές που θα δουλέψουν καλύτερα . Επίσης μια ειδική πρόταση σύνδεσης μαζί μας ως Προνομιακός Πελάτης με  εκπτώσεις και προσφορές.
Tηλεφωνήστε μας 210 50 18 493 και 69 38 979 887 ή γράψτε μας στο megaservicenet@flp.com
ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ  ONLINE ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: