Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse -Με ισορροπημένο pH • Ανάλαφρη σύνθεση • Έλαια: Jojoba, ηλιοτρόπιο, macademia και λεβάντa

Όσο εξελίσσεται η επιστήμη, εξελίσσονται και οι συνθέσεις μας.
 Έχουμε ανανεώσει την παλιά μας σύνθεση, ώστε να δρα συνεργικά με το Aloe-Jojoba Shampoo. Αυτό το συμπληρωματικό conditioning rinse είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών Β, macadamia και έλαιo jojoba, καθώς επίσης και το Forever Essential Oils λεβάντα, που θα δώσει στα μαλλιά σας επιπλέον λάμψη, θα ενυδατώσει το τριχωτό της κεφαλής και θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας .
 Το jojoba εκτιμάται ιδιαίτερα εδώ και αιώνες για τις ενισχυμένες ενυδατικές του ιδιότητες, αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Προσθέσαμε έλαιο macademia, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, υψηλότερα από το ελαιόλαδο για να ενυδατώσουν το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής σας.
Αναδεικνύοντας το δικό μας έλαιο λεβάντας που προέρχεται από τη Βουλγαρία, το Aloe Jojoba Conditioning Rinse περιποιείται τα μαλλιά και βελτιώνει τη λάμψη.
Τέλος, το έλαιο από ηλιοτρόπιο ολοκληρώνει αυτή την υπέροχη τετράδα των ελαίων. Με υψηλά επίπεδα λινολεϊκού οξέος, μπορεί να ενισχύσει το φράγμα του δέρματός σας, βοηθώντας το τριχωτό της κεφαλής να μείνει ενυδατωμένο.
Αυτή η εμπλουτισμένη με έλαια και με ισορροπημένο pH σύνθεση, περιβάλει το στέλεχος της τρίχας και μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ψαλίδας. Αρκετά δυνατό ώστε να κάνει τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε, αλλά με ελαφριά υφή ώστε να λειτουργεί και ως προϊόν leave-in για τα μαλλιά σας.

ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝO 296 ml
TIMH ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 17,57 ευρω

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά το λούσιμο με το Aloe-Jojoba Shampoo, κάντε μασάζ στα μαλλιά σας με το AloeConditioning Rinse και αφήστε το να δράσει για 2 με 3 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά με άφθονο νερό και στεγνώστε τα. Εάν το χρησιμοποιήσετε ως προϊόν leave-in απλώστε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά από τις άκρες έως τις ρίζες.

 Στεγνώστε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse • Με ισορροπημένο pH • Ανάλαφρη σύνθεση • Έλαια: Jojoba, ηλιοτρόπιο, macademia και λεβάντa

Τα προϊόντα μας δεν διατίθενται σε καταστήματα
Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887 και 6932238336

ή παραγγείλετε στο e-shop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χρησιμοποιήστε το μαζί με το Aloe Jojoba Shampoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: