Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ALOE SHAVE-Ξυριστείτε με την φροντίδα της Αλόης

Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες και οι άντρες αφιερώνουν περίπου 6 μήνες από τη ζωή τους στο ξύρισμα. Είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα!
 Αφού ξοδεύετε τόσο χρόνο για την περιποίησή σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προϊόντα που εμπιστεύεστε.
Το καθημερινό ξύρισμα μπορεί να ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα. Γνωρίζουμε ότι το καλύτερο προϊόν που θα βοηθήσει ώστε η επιδερμίδας σας να είναι πιο απαλή, είναι το σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα που θα αφήσει στην επιδερμίδα σας μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

Στην προηγμένη σύνθεσή του προσθέσαμε γλυκερίνη, έναν γνωστό μαλακτικό παράγοντα, καθώς και αργινίνη, ένα φυσικό αμινοξύ που ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Το Disodium Cocoamphodiacetate που προέρχεται από τα λιπαρά οξέα του ελαίου καρύδας βοηθάει στη δημιουργία αφρού, όπως επίσης αφήνει ακόμα πιο μαλακή την επιδερμίδα.

Οι άντρες δεν χρειάζεται να ξαφνιαστούν, όταν η σύντροφός τους θα αποζητήσει αυτό το δροσιστικό και αναζωογονητικό gel ξυρίσματος. Είναι ένα πολυτελές προϊόν που θα αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του ξυρίσματος σε μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης για την επιδερμίδα σας.

 Οι πολλαπλοί ενυδατικοί παράγοντες θα αφήσουν αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα θα την ενυδατώσουν.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Aloe Barbadensis Leaf Juice, (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Isopentane, Arginine, Disodium Cocoamphodiacetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2 Hexanediol, Propanediol, Parfum, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 5 OZ. (142g)
ΤΙΜΗ: 17.65

 ΟΔΗΓΙΕΣ Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από το Aloe Shave έως ότου δημιουργηθεί αφρός σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξυριστείτε προσεκτικά. Ξεβγάλετε την επιδερμίδα σας, αφού ξυριστείτε.

Τα προϊόντα μας δεν διατίθενται σε καταστήματα

Για  αγορά , καλέστε μας στα τηλέφωνα
 2105018493
6938979887
6932238336
ή αγοράστε από το το eshop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: