Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

ALOE EVER SHIELD -Αποσμητικό Αλόης Βέρα σε στικ χωρίς άλατα αλουμινίου

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και η πίεση γίνεται εντονότερη, το να μπορούμε να διατηρούμε την αίσθηση φρεσκάδας από την αρχή της ημέρας, τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Το Αποσμητικό από Αλόη. σε στικ προσφέρει αποτελεσματική προστασία όλη μέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το μπάνιο ή την αποτρίχωση με κερί, χωρίς να ερεθίζει. Η Forever Living Products δημιούργησε ένα αποσμητικό που γλιστρά απαλά, δεν λεκιάζει τα ρούχα και μεγιστοποιεί τις αποσμητικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τα συστατικά εκείνα που θα μπορούσαν να είναι βλαβερά για την υγεία σας.

Παρασκευασμένο με Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα,αυτό το απαλό μείγμα συστατικών ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ κανένα από τα βλαβερά αντι-ιδρωτικά ΑΛΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ που βρίσκονται σε πολλά από τα αποσμητικά της αγοράς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΩ ΤΗΝ ΕΡΥΕΝΑ)


Το Αποσμητικό Aloe Ever Shield από την Forever, θα σας διατηρήσει φρέσκους και γεμάτους αυτοπεποίθηση με το καθαρό άρωμα του. Είναι τόσο ήπιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση. Δεν λεκιάζει τα ρούχα. Δεν περιέχει άργιλο.Συμπυκνωμένο

92,1 gr
Τιμή: 8,81ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται στα καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε 2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες και για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
_____________________________________________________________________

Κίνδυνος καρκίνου του μαστού από συστατικά αποσμητικών για τις μασχάλες

Κίνδυνος καρκίνου του μαστού από συστατικά αποσμητικών για τις μασχάλες
  • 2
Νέα Υόρκη: Βρετανική μελέτη που 
δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Applied Toxicology, εγείρει νέες ανησυχίες διότι υπάρχει πιθανότητα τα άλατα αλουμινίου που περιέχονται σε αποσμητικά για τις μασχάλες, να αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.
Τα μέταλλα, περιλαμβανομένου του άλας αλουμινίου και του καδμίου διαπιστώθηκε προσφάτως ότι έχουν επιδράσεις όμοιες με των οιστρογόνων, ενώ μερικά επίσης προάγουν την ανάπτυξη των καρκινικών μαστικών κυττάρων σε εργαστηριακό περιβάλλον.
Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Ρήντινγκ με επικεφαλής την Δρ Φιλίππα Ντάρμπι διαπίστωσε ότι τα άλατα αλουμινίου αυξάνουν τη γονιδιακή έκφραση που σχετίζεται με τα οιστρογόνα σε ανθρώπινα μαστικά καρκινικά κύτταρα που αναπτύχθηκαν στο εργαστήριο.
Δεδομένης της μεγάλης ποικιλίας και άλλων ουσιών που μπορούν να μιμηθούν τα οιστρογόνα, περιλαμβανομένων συγκεκριμένων εντομοκτόνων, καλλυντικών και καθαριστικών, είναι πιθανό τα άλατα αλουμινίου και άλλα ανόργανα συστατικά που σχετίζονται με τα οιστρογόνα και ονομάζονται «μεταλλοοιστρογόνα» να διαταράσσουν περαιτέρω τη φυσιολογική ορμονική σηματοδότηση εντός του μαστού.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ανθρώπινος μαστός είναι το επίκεντρο μιας ευρείας κλίμακας περιβαλλοντικών οιστρογονικών επιθέσεων.
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για το αλουμίνιο, σύμφωνα με την Δρ Ντάρμπι, είναι το γεγονός ότι εφαρμόζεται στη μασχάλη, κοντά δηλαδή στον μαστό και μένει πάνω στο δέρμα.
Τα αποσμητικά επίσης χρησιμοποιούνται συχνά μετά το ξύρισμα, καθιστώντας ευκολότερη την είσοδο του αλουμινίου στο αίμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άλατα αλουμινίου μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα της περιοχής της μασχάλης ακόμα και αν δεν υπάρχει αμυχή.
Μέχρι προσφάτως, μόνο τα οργανικά χημικά συστατικά πίστευαν οι ερευνητές ότι είναι ικανά να προκαλέσουν επιδράσεις όμοιες με αυτές των οιστρογόνων στο σώμα.
Απαιτείται λοιπόν περαιτέρω έρευνα του θέματος, καθώς κάθε χημικό συστατικό παίζει διαφορετικό ρόλο στο συνολικό τελικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να μειώσουμε την έκθεση μας στο κάδμιο, διακόπτοντας το κάπνισμα. Όσο για το αλουμίνιο, μπορούν να μειώσουμε ή να σταματήσουμε τη χρήση αποσμητικών στις μασχάλες και πέριξ των μαστών.
Το καλό τοπικό πλύσιμο με σαπούνι και άφθονο νερό δύο φορές την ημέρα καταπολεμά αποτελεσματικά την κακοσμία.
health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: