Παρασκευασμένο με 100% αγνό αβοκάντο, το Avocando Face & Body Soap είναι απαλό με το δέρμα σας. Οι ιδιότητες αυτού του παντοδύναμου φρούτου καθαρίζουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα σας. Το αβοκάντο είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Καθαρίζει απαλά το λιπαρό δέρμα, χωρίς ερεθισμούς, διατηρεί τους πόρους ανοικτούς και καθαρούς. Στην ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα χαρίζει γρήγορη ανακούφιση, θρέψη και ενυδάτωση.
Η δράση του Avocando Face & Body Soap συνεχίζει ακόμη και μετά το μπάνιο σας, χαρίζοντας σας βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Το φρέσκο, κιτρώδες άρωμα του, σας υπενθυμίζει διακριτικά 'ότι η επιδερμίδα σας θα είναι απαλή, ενυδατωμένη και υγιής όλη μέρα.
Από τη Forever, αυτό το αγνό και απαλό σαπούνι περιέχει όλες τις πλούσιες και ενυδατικές ιδιότητες του αβοκάντο, ώστε να αφήνει το πρόσωπό σας υπέροχα ενυδατωμένο και καθαρό. Το απαλό άρωμα του κίτρου θα σας συντροφεύει και αναζωογονεί κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο.
142gr
Τιμή: 6,17 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα.
Για παραγγελίες καλέστε 2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες και για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Χρησιμοποιείται για καταπολέμηση προβλημάτων υγείας και δερματοπαθειών
Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο σε σχήμα ωοειδές, που προέρχεται από την κεντρική Αμερική και το Μεξικό. Καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και χρησιμοποιείται όχι μόνο για κατανάλωση, αλλά και για καταπολέμηση προβλημάτων υγείας και δερματοπαθειών.
Για την ακρίβεια, τα 150γρ αβοκάντο περιέχουν περίπου 2235 θερμίδες, 9mg βιταμίνης Κ (το 36% της προτεινόμενης ημερήσιας κατανάλωσης), 7,3γρ φυτικών ινών, 90mg φυλλικού οξέος και 12mg βιταμίνης C. Επίσης, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν την κακή χοληστερίνη (LDL) και βελτιώνουν την καλή (ΗDL).
Περιέχει ολεϊκό οξύ, λουτεΐνη, τοκοφερόλες, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες παρεμποδίζουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων του προστάτη, προσφέρει προστασία για την εκδήλωση καρκίνου του μαστού, ακόμη συμβάλλει κατά της φθοράς του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού και του καταρράκτη.
Έρευνα έδειξε ότι κάποια μίγματα του αβοκάντο μπορούν να εντοπίσουν προ-καρκινογόνα και στοματικά καρκινογόνα κύτταρα και να τα καταστρέψουν, χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στα υγιή κύτταρα. Η αλκαλική φύση του αβοκάντο αποδείχθηκε ότι βοηθά στη στοματική υγιεινή και την υγιεινή των δοντιών.
Επίσης, οι τελευταίες έρευνες απέδειξαν ότι κάποιες τροφές απορροφούνται καλύτερα όταν τρώγονται μαζί με αβοκάντο. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες που έφαγαν σαλάτα με αβοκάντο, απορρόφησαν πέντε φορές καλύτερα την ποσότητα των καροτινοειδών, από αυτούς που έφαγαν σαλάτα που δεν περιείχε αβοκάντο. Ακόμη καταπολεμά τη γήρανση με γλουταθειόνη. Η γλουταθειόνη παράγεται στο ανθρώπινο συκώτι και παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό, στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην υγεία.
Η περιεκτικότητα του αβοκάντο σε κάλιο, φολικό οξύ, προστατεύει κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων και συμβάλλει στην καλύτερη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Επιπλέον, το αβοκάντο έχει προστατευτική δράση για το δέρμα. Αν απλωθεί σε ξηρό ή ερυθρό δέρμα, συμβάλλει στην επαναφορά της κανονικής υφής και του χρώματος του.
Οι διαιτολόγοι γνωρίζουν μέσω ερευνών που έχουν διεξαχθεί τις ευεργετικές συσχετίσεις μεταξύ της πρόσληψης αβοκάντο, της βελτίωσης της συνολικής ποιότητας της διατροφής και του μειωμένου κίνδυνου μεταβολικού συνδρόμου. Επομένως, καλό θα είναι να το καταναλώνετε 2-5 φορές στο μήνα ως ενδιάμεσο σνακ ως ντιπ ή αντί για κάποιο φρούτο, δεν είναι επεξεργασμένο, είναι ένα φυσικό φρούτο γεμάτο θρεπτικά συστατικά.
Πηγή: mednutrition.gr
Για την ακρίβεια, τα 150γρ αβοκάντο περιέχουν περίπου 2235 θερμίδες, 9mg βιταμίνης Κ (το 36% της προτεινόμενης ημερήσιας κατανάλωσης), 7,3γρ φυτικών ινών, 90mg φυλλικού οξέος και 12mg βιταμίνης C. Επίσης, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν την κακή χοληστερίνη (LDL) και βελτιώνουν την καλή (ΗDL).
Περιέχει ολεϊκό οξύ, λουτεΐνη, τοκοφερόλες, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες παρεμποδίζουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων του προστάτη, προσφέρει προστασία για την εκδήλωση καρκίνου του μαστού, ακόμη συμβάλλει κατά της φθοράς του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού και του καταρράκτη.
Έρευνα έδειξε ότι κάποια μίγματα του αβοκάντο μπορούν να εντοπίσουν προ-καρκινογόνα και στοματικά καρκινογόνα κύτταρα και να τα καταστρέψουν, χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στα υγιή κύτταρα. Η αλκαλική φύση του αβοκάντο αποδείχθηκε ότι βοηθά στη στοματική υγιεινή και την υγιεινή των δοντιών.
Επίσης, οι τελευταίες έρευνες απέδειξαν ότι κάποιες τροφές απορροφούνται καλύτερα όταν τρώγονται μαζί με αβοκάντο. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες που έφαγαν σαλάτα με αβοκάντο, απορρόφησαν πέντε φορές καλύτερα την ποσότητα των καροτινοειδών, από αυτούς που έφαγαν σαλάτα που δεν περιείχε αβοκάντο. Ακόμη καταπολεμά τη γήρανση με γλουταθειόνη. Η γλουταθειόνη παράγεται στο ανθρώπινο συκώτι και παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό, στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην υγεία.
Η περιεκτικότητα του αβοκάντο σε κάλιο, φολικό οξύ, προστατεύει κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων και συμβάλλει στην καλύτερη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Επιπλέον, το αβοκάντο έχει προστατευτική δράση για το δέρμα. Αν απλωθεί σε ξηρό ή ερυθρό δέρμα, συμβάλλει στην επαναφορά της κανονικής υφής και του χρώματος του.
Οι διαιτολόγοι γνωρίζουν μέσω ερευνών που έχουν διεξαχθεί τις ευεργετικές συσχετίσεις μεταξύ της πρόσληψης αβοκάντο, της βελτίωσης της συνολικής ποιότητας της διατροφής και του μειωμένου κίνδυνου μεταβολικού συνδρόμου. Επομένως, καλό θα είναι να το καταναλώνετε 2-5 φορές στο μήνα ως ενδιάμεσο σνακ ως ντιπ ή αντί για κάποιο φρούτο, δεν είναι επεξεργασμένο, είναι ένα φυσικό φρούτο γεμάτο θρεπτικά συστατικά.
Πηγή: mednutrition.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου