Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ALOE MOISTURIZING LOTION


  • Ενυδατική για το πρόσωπο και το σώμα
  • Εξαιρετική για τα χέρια
  • Πλούσια υφή

Καιρικές συνθήκες, άνεμος και ρύποι επιδρούν στην επιδερμίδα σας κάθε μέρα. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε αυτές τις επιδράσεις με την εξαιρετική Υδατική Κρέμα Αλόης.
Αυτή η μοναδική κρέμα έχει ξεχωριστές υγραντικές και εντατικές ιδιότητες. Περιέχει Κολλαγόνο και Ελαστίνη, για να διατηρείται η επιδερμίδα απαλή, μαλακή και ελαστική, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φυσική ισορροπία του pH του δέρματος. Με παχύτερη υφή από την Aloe Lotion είναι ιδανική για την αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας και την επαναφορά της απαλής και μεταξένιας αίσθησης της επιδερμίδας.
Η Aloe Moisturizing Lotion είναι ιδανική για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα, βοηθώντας να καταπολεμήσετε τα αποτελέσματα της ρύπανσης και των καθημερινών καιρικών συνθηκών. Όταν απλώσετε την κρέμα και απορροφηθεί από το δέρμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας όπως συνήθως

Η απόλυτη ενυδατική κρέμα από την Foreverv. Η Υδατική κρέμα Αλόης Βέρα είναι καταπληκτική για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η πλούσια υφή της συνδυάζει τη δύναμη του αγνού Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της Αλλαντοϊνης του βερυκοκέλαιου του ελαίου jojoba, της ελαστίνης και του διαλυτού Κολλαγόνου.


Συσκευασία 118 ml
Τιμή: 17,61 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε στα 2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: