Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ALOE LOTION

H Kρέμα Αλόης αποτελεί μια θαυμάσια, συμπυκνωμένη κρέμα δέρματος, κατάλληλη για ποικίλες χρήσεις, με Έλαιο Jojoba και Βιταμίνη Ε , για να ενυδατώνει και να καταπραΰνει το δέρμα. Το Κολλαγόνο και η Ελαστίνη προστίθενται στο μείγμα αυτό  για να βοηθήσουν στη διατήρηση της απαλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Είναι η ιδανική επιλογή για να το απλώσετε σε ξηρό, ερεθισμένο, ταλαιπωρημένο από αέρα ή άλλες καιρικές συνθήκες δέρμα.

Με ελαφρύ άρωμα, αλλά με σημαντική επίδραση σε ξηρή, ερεθισμένη επιδερμίδα, η Κρέμα Αλόης αποκαθιστά άμεσα την ευαίσθητη ισορροπία του pH του δέρματος, για να το διατηρήσει ελαστικό και απαλό. Οι ειδικοί της Forever, εκμεταλλευόμενοι τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις της τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας, κατέληξαν στην Aloe Lotion για να σας προσφέρουν ένα τρυφερό άγγιγμα σε πρόσωπο και σώμα.

Από τη Forever φυσικά. Μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα για πρόσωπο και σώμα. Η εκλεπτυσμένη σύσταση της συνδυάζει τη Σταθεροποιημένη Aloe Vera με jojoba,Κολλαγόνο, Βιταμίνη Ε και ελαστίνη, με ευχάριστο άρωμα. Ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και την ξηρότητα. Επαναφέρει την ευαίσθητη ισορροπία του pH διατηρώντας την απαλή και σφριγηλή.

Συσκευασία 118 ml
Τιμή: 17,61 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Loving δεν πωλούνται σε καταστήματα

Για παραγγελίες επικοινωνήστε στα  2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: