Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ALOE VERA GELLY

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ
Ιστορικά η κύρια χρήση της Αλόης Βέρα ήταν για τη θεραπεία μικρών εγκαυμάτων. Είναι γεγονός πως πολλά νοικοκυριά είχαν  ένα ζωντανό φυτό Αλόης ή όπως το ονομαζόταν "φυτό για τα εγκαύματα" στο παράθυρο τους για τις πρώτες βοήθειες. Ποιος χρειάζεται όμως ένα φυτό Αλόης όταν μπορεί να έχει ένα σωληνάριο Aloe Vera Gelly της Forever; Ειδικά σχεδιασμένο για τοπική εφαρμογή για να ενυδατώσει, να καταπραΰνει και να ρυθμίσει , το Aloe Vera Gelly αποτελεί ένα πυκνό ζελέ που περιέχει ενυδατικούς και υγραντικούς παράγοντες. Ένα εξαιρετικό μέσο για να έχουμε αγνό, 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα πάνω στην επιδερμίδα- σαν να εφαρμόζουμε το ζελέ της Αλόης Βέρα κατευθείαν από το φύλλο. Επιπλέον απορροφάται εντελώς από την επιδερμίδα και έτσι προάγει την αποκατάσταση της επιδερμίδας χωρίς λεκέδες.

Το Aloe Vera Gelly  είναι αποτελεσματικό για μια ποικιλία δερματικών καταστάσεων- για παράδειγμα μικρών εγκαυμάτων αλλά και ερεθισμών της επιδερμίδας.

Το διαφανές ζελέ απορροφάται γρήγορα και είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό. Μπορεί να καταπραΰνει τη φαγούρα, το πρήξιμο και τον πόνο. Η μικροβιοκτόνα δράση του βοηθά στην καταπολέμηση των μολύνσεων ενώ παράλληλα η απαλή υφή του ενυδατώνει και καταπραΰνει τον πληγωμένο ιστό στις ευαίσθητες περιοχές.

Επιπλέον δεν περιέχει πρόσθετα συστατικά ελαίου, ενώ βοηθά στην μείωση των ερεθισμών κάτι που το κάνουν ιδανικό για την ακμή και για άλλες παρόμοιες καταστάσεις της επιδερμίδας. Το Aloe Vera Gelly μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν από τον υπέρηχο και είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό μετά από ηλεκτρόλυση. Οι κομμωτές επίσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Gelly γύρω από την γραμμή των μαλλιών πριν το περμανάντ και την βαφή των μαλλιών για να προστατέψουν την επιδερμίδα.


Από την Forever , φυσικά. Ουσιαστικά είναι το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της Αλόης Βέρα. Το πλούσιο και διάφανο σταθεροποιημένο ζελέ ενυδατώνει και τρέφει με ασφάλεια τους ευαίσθητους ιστούς. Τα συμπυκνωμένα στοιχεία που περιέχει, απορροφούνται γρήγορα και σας χαρίζουν μια υπέροχη, μοναδική ανακούφιση

Συμπυκνωμένο

118 ml
Τιμή: 17,61 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ; Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε  2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες ακόμη, για την υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.

Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: