Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ALOE PROPOLIS CREME


Ποιος άλλος εκτός από τη Forever θα μπορούσε  να παράγει μια ενυδατική κρέμα τόσο μοναδική όσο η Aloe Propolis Creme ; Συνδυάζοντας την ηγετική μας θέση στα προϊόντα Αλόης και Μέλισσας, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Aloe Propolis Creme είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σκευάσματα για την περιποίηση τους προσώπου.

Το κύριο συστατικό είναι φυσικά το μοναδικό μας 100%  σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα . Σε αυτό προσθέτουμε πρόπολη για να αποκτήσει η κρέμα  τις καλύτερες αντιβιοτικές ιδιότητες. Μετά προστίθενται χαμομήλι και σύμφυτο, δύο από τα πιο γνωστά βότανα για την περιποίηση δέρματος. (Αυτά τα δύο φημισμένα βότανα χρησιμοποιούνται εκτεταμένα στη συλλογή περιποίησης προσώπου Aloe Fleur de Jounence- Άνθος Νεότητας)

Τέλος έχουμε ολοκληρώσει την καταπραϋντική φόρμουλα με βιταμίνες Α και Ε που είναι γνωστές για τις φυσικές ρυθμιστικές ιδιότητες τους στην επιδερμίδα.

Η κρέμα με πρόπολη είναι απολύτως κατάλληλη για να ενυδατώσει τη ξηρή επιδερμίδα. Το ευχάριστο άρωμα της και η πλούσια υφή της την κάνουν ιδανική για να χρησιμοποιηθείς για μασάζ για απόλυτη ανακούφιση. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα.

Έτσι είναι αρκετά ευπροσάρμοστη στο να χρησιμοποιείται σε τοπικά προβλήματα, όπως τσιμπήματα ή μικρά καψίματα ή για πιο εκτεταμένα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση , οι καταπραϋντικές της ιδιότητες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες.                                                                                                                                                                                      

 Από τη Forever φυσικά, με αυθεντική Αλόη Βέρα. Ενυδάτωση και θρέψη σε μεγάλο βαθμό, με την πλούσια κρέμα που αποτελείται από μεγάλο ποσοστό Σταθεροποιημένης Αλόης Βέρα με Πρόπολη Μελισσών και Χαμομήλι, που μαζί με Βιταμίνες Α και Ε δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Συσκευασία 118 ml
Τιμή:21,63 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Livng δεν πωλούνται σε καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε   2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: