Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

FOREVER ACIVE HA- ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ GINGER ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ-ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ



To Forever Active HA προσφέρει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες. με Έλαιον Πιπερόριζας (GInger) και Κουρκουμά σχηματίζοντας έτσι ένα από τα αποτελεσματικότερα συμπληρώματα διατροφής για τη λίπανση των αρθρώσεων και την ενυδάτωση της επιδερμίδας που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Υαλουρονικό Οξύ (ΥΟ ή ΗΑ) είναι μια ειδική πρωτεΐνη που παράγει  το σώμα μας για να λιπαίνει και να ανακουφίζει τις αρθρώσεις και τους μύες και να διασφαλίζει την επαρκή ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Με την πάροδο του χρόνου , το σώμα μας παράγει όλο και λιγότερο ΗΑ. Με την ελάττωση του ΗΑ , οι αρθρώσεις μας μπορούν να χάσουν τη φυσική λίπανση τους και η επιδερμίδα μας να γίνει σκληρή και ξηρή.

Μέχρι πρόσφατα χορηγούσαν το ΗΑ μόνο με ενέσεις, επειδή το πεπτικό σύστημα δεν μπορούσε να το απορροφήσει στη φυσική του μορφή, όμως χάρη στη διαδικασία linjuv , το ΗΑ μπορεί τώρα να λαμβάνεται και από το στόμα.

Επί αιώνες οι Κινέζοι γιατροί χρησιμοποιούν την Πιπερόρριζα (το γνωστό Ginger)  και τον Κουρκουμά για την ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.

Με το χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) και την αποτελεσματικότητα του Ελαίου Πιπερόρριζας και του Κουρκουμά, το Forever Active Ha  αποτελεί το κλειδί για να λειτουργείτε και πάλι σαν καλολαδωμένη μηχανή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος Injuv (που περιέχει 9% χαμηλού μοριακού βάρους προερχόμενο από Υαλουρονικό Νάτριο) 80mg,, Έλαιο Πιπερόριζας (Zingiber offisinale) (ρίζα) 50mg,Σκόνη από τουρμερικό (Curcuma longa),(ρίζα) (95% Κουρκουμίνη) 50mg.

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σογιέλαιο,Ζελατίνη,Γλυκερόλη,Κϊτρινο κηρός Μελισσών,Μαλτοδεξερίνη,Καθαρμένο Ύδωρ,Οξείδιο Ψευδαργύρου,Λεκιθίνη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
60 κάψουλες

ΟΔΗΓΙΕΣ
Μία μαλακή κάψουλα, δύο φορές την ημέρα, σαν διατροφικό.

Τιμή 32,11 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται στα καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 20508493 και 69389798878
Ζητήστε πληροφορίες για το πρόγραμμα Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: