Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

FOREVER MULTI MACA- ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ ΤΟΥ ΣΕΞ-ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ

Το Maca , γνωστό και σαν Lepidum Meyenii, είναι ένα εποχιακό φυτό που καλλιεργείται στα Περουβιανά κεντρικά υψίπεδα. Η εδώδιμη ρίζα του, που μοιάζει με ραπάνι, αποτελεί κύρια τροφή για τον τοπικό πληθυσμό.

Το Maca χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Περού για περισσότερα από 2000 χρόνια. Σύμφωνα με το θρύλο, οι πολεμιστές Ίνκας έτρωγαν Maca για δύναμη και ζωντάνια πριν ξεκινήσουν για την μάχη. Οι Ισπανοί κατακτητές το αποκαλούσαν "βότανο του σεξ των Ίνκας". Σήμερα είναι γνωστό ως Περουβιανό Ginseng. Σύγχρονες μελέτες υποδεικνύουν ότι το Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια.

Οι γυναίκες στη Νότια Αμερική επίσης χρησιμοποιούσαν το Maca για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, να εμποδίσουν την κούραση και να μειώσουν τις επιδράσεις της έντασης στο σώμα τους. Οι Περουβιανές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Maca στην ηλικία των 3 χρόνων και παραμένουν δυνατές, γόνιμες και παραγωγικές, με τεράστια ζωντάνια ακόμη και σε προχωρημένες ηλικίες. Το Maca έχει την ικανότητα να αυξάνει τη λίμπιντο της γυναίκας και θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα.

Η διατροφική αξία της αποξηραμένης ρίζας Maca είναι υψηλή, παρόμοια με αυτή των δημητριακών, όπως του ρυζιού και του αλευριού. Περιέχει
  • 60% υδατάνθρακες
  • 10% πρωτεΐνες
  • 8,5% φυτικές ίνες
  • 2,2 % λιπίδια
Οι καταγεγραμμένες θεραπευτικές ιδιότητες του Maca για τη σεξουαλική λειτουργία είναι πιθανόν να οφείλονται στην υψηλή του συγκέντρωση σε πρωτεΐνες και ζωτικής; σημασίας θρεπτικά συστατικά.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει το Maca για τη σεξουαλική λειτουργία, μπορεί να οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση αμινοξέων, που είναι απαραίτητα για πολλές λειτουργίες στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής λειτουργίας καθώς και της γονιμότητας. Είναι επίσης απαραίτητα και για την παραγωγή ουσιών που μεταφέρουν σήματα στο νευρικό σύστημα και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης και φυσικής απόδοσης κατά τη διάρκεια του σεξ.  Τα κύρια αμινοξέα που ατές οι ουσίες απαιτούν συμπεριλαμβάνουν τη φαινυλανίνη, την τυροσίνη και την ιστιδίνη- τρία αμινοξέα που βρίσκονται στο Maca σε σημαντικές ποσότητες. Το Maca , περιέχει επίσης και ένα άλλο αμινοξύ , την αργινίνη, που φαίνεται πως διαδραματίζει ρόλο στην υποστήριξη της γυναικείας γονιμότητας και δραστηριότητας.

Το Forever Multi Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό Maca , με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Maca (ρίζα) 55mg, Trinius tenerstis (καρπός) 200mg, Muira Pluama (ρίζα) 200mg, Catuaba (φλοιός)  200mg, L-αργινίνη 150 mg, Saw Palmetto (καρπός) 150 mg,Pygeum Africarum (φλοιός) 50mg, Συνένζυμο Q-10 10mg, Εκχυλισμα Σόγιας 10mg

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Κιτρικά Άλατα Ασωεστίου, Στεατικό Οξύ, Καρμελλόζη, Νατριούχος Διασταυρούμενη, Κυαμόψεος Κόμμι, Στεατικό μαγνήσιο, ΔΙοξείδιο Πυριτίου, Δεξτρίνη, Δεξτρόζη, Λεκιθίνη Σόγιας, Καρβοξυλομεθυλοκυτταρίνη Νατριούχος, Κιτρικό Νάτριο. Περιέχει σόγια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
60 δισκία

ΟΔΗΓΙΕΣ
Λαμβάνεταε 2 δισκία καθημερινά με νέρό

Τιμή: 28,42 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: