Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER LYCIUM PLUS-ΜΕ 150 ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΑΣΗ, ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΣΥΚΩΤΙ,ΝΕΦΡΑ-ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι στην Ασία χρησιμοποιούσαν  το φρούτο lycium και τη γλυκόριζα για να βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας. Το Forever Lycium Plus είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που παρέχει μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, βιοφλαβονοειδή κι άλλα ωφέλιμα φυτοθρεπτικά συστατικά. Το φρούτο lycium αναπτύσσεται στην Κίνα, όπου για αιώνες είχε χρησιμοποιηθεί ως παραδοσιακό θεραπευτικό για διάφορα προβλήματα. Πλούσιο σε αμινοξέα -τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και των βιταμινών- το lyciym είναι γνωστό σαν το τονωτικό του yin.

Είναι γνωστό για τη βελτίωση όρασης, βοηθά στην επιδερμίδα, τρέφει το συκώτι και τα νεφρά και γενικότερα έχει αντιγηραντικές και δυναμωτικές ιδιότητες. Παραδοσιακά χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία της ζάλης, τη γενική αδυναμία, τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις.

Είναι το ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ αντιοξειδωτικό αφού περιέχει περισσότερες από 150 αντιοξειδωτικές ουσίες. Η έρευνα μας δείχνει ότι περισσότερα από 60 προβλήματα υγείας έχουν να κάνουν με τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
Η γλυκόριζα λέγεται πως είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο βότανο στην κινέζικη ιατρική. Έχει δημιουργηθεί από περισσότερες από 150 ενώσεις   οι οποίες έχουν ωφέλιμα αποτελέσματα στις φλεγμονές, τον πυρετό, τις πληγές, τον ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα. Αν και χρησιμοποιείται γενικά, για την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων , η πιο συχνή χρήση της είναι ως συμπληρωματικό βότανο σε αμέτρητες συνταγές, για να απελευθερώσει τα πιο ωφέλιμα αποτελέσματα των άλλων βοτάνων. Αυτή της η ιδιότητα την κάνει ιδανικό σύντροφο του lycium.

 Το φλαβονοειδές εκχύλισμα γλυκόριζας, είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βιοφλαβονοειδούς
 γλυκόριζας. Δημιουργείται σύμφωνα με μια αποκλειστική διαδικασία που αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος της γλυκυρριζίνης- ενός έντονα γλυκού συστατικού της γλυκόριζας που έχει αποδειχθεί ότι εμφανίζει ανεπιθύμητες παρενέργειες. ΟΙ σύγχρονες έρευνες μας είχνουν καθαρά πως η βιοφλαβονοειδής γλυκόριζα βρίσκεται ανάμεσα στα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά που έχουν ανακαλυφθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Εκχύλισμα lycium σε σκόνη (καρπός) 300mg, εκχύλισμα γλυκόρριζας σε σκόνη  37,5 mg (ρίζα) πλούσιο σε φλαβονοειδή.
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Κυτταρίνη Καρμελόζης Νατριούχος Διασταυρούμενη, Στεατικο Οξύ, Στεατικό Μαγνήσιο, Διοξείδιο του Πυριτίου.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
100 δισκία
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Καταναλώστε 1 δισκία , 3 φορές την ημέρα

100 δισκία
Τιμή: 38,30 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Livng δεν πωλούνται στα καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε στα 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή. Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: