Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER GARLIC- THYME/ΣΚΟΡΔΟ -ΘΥΜΑΡΙ/- ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ , ΕΝΤΕΡΟ,ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ,ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΣΙΑΚΟ

Η χρήση του σκόρδου και του θυμαριού στη διατροφή έχει εντοπιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένας Αιγυπτιακός πάπυρος που χρονολογείται περί το 1.500 π.Χ ανέφερε 22 συνταγές με σκόρδο για προβλήματα όπως ο πονοκέφαλος, οι διαταραχές του λαιμού και η σωματική αδυναμία.

Τα πρώτα πραγματικά στοιχεία για τις ισχυρές ιδιότητες του σκόρδου εμφανίσθηκαν το 1858, όταν ο Luis Pasteur ανακάλυψε ότι είχε τη δύναμη να εξαλείφει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων και σήμερα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί ως θεραπευτική. Το κύριο ενεργό συστατικό στη σειρά μετά το σκόρδο είναι η αλισίνη. Αυτή είναι που δίνει στο σκόρδο την έντονη μυρωδιά του. Η αλυσίνη είναι ένας ισχυρός παράγοντας ενάντια στα βακτήρια, που εισχωρεί στην κυκλοφορία του αίματος και απολυμαίνει τους πνεύμονες, το έντερο και την επιδερμίδα. Η αλυσίνη είναι το κύριο ενεργό συστατικό στο συμπλήρωμα Forever Garlic-Thyme .

Άλλα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνει είναι η αζοίνη-ένας εντιθρομβοτικός παράγοντας- και η λεκιθίνη που βοηθά στον καθαρισμό του αποθηκευμένου λίπους, όπως η χοληστερόλη, και βοηθά τον μεταβολισμό να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.Οι ενώσεις θείου του σκόρδου είναι αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές κάνοντας το αποτελεσματικό σε διάφορα προβλήματα όπως "τη γρίππη και το μύκητα candida albicans". Βοηθούν επίσης στην προστασία του οργανισμού ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, κάνοντας το ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Το σκόρδο επίσης περιέχει μαγνήσιο- ένα ορυκτό ιχνοστοιχείο που λέγεται ότι βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού- και σελήνιο -ένα αντιοξειδωτικό στοιχείο.

Το θυμάρι περιέχει τανίνη, φαινόλη και θυμόλη (σαπωνίνες). Αυτά είναι αντιβακτηριδιακά και αντιμυκητισιακά και μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τη βρογχίτιδα, στην καταπράυνση του πεπτικού συστήματος και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Άλλα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο Garlic -Thyme είναι το κάλιο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, οι Βιταμίνες Β και η Βιταμίνη C.

Το σκόρδο και το θυμάρι, δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά, συνδυάζονται και δημιουργούν έναν εξαιρετικό μηχανισμό, για τη διατήρηση της καλής μας υγείας. Έχει αποδειχθεί από μελέτες ότι άλλα συστατικά του σκόρδου υποβοηθούν τον μεταβολισμό να μετατρέψει τα λίπη σε ενέργεια και να προστατεύσουν τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Προσφέρεται σε συνδυασμό με θυμάρι, σε μια πρακτική άοσμη κάψουλα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συμπυκνωμένο Έλαιο Σκόρδου 10mg, άοσμο, (ισοδυναμεί με 1.000 mg φρέσκου σκόρδου), Θυμάρι σε σκόνη (φύλλα) 50mg
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κραμβέλαιο, Ζελατίνη, Γλυκερόλη, Λεκιθίνη, Κήρος Μελισσών, Κεκαθαρμένο Ύδωρ, Εκχύλισμα Χαρουπιού
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Μια κάψουλα με κάθε γεύμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
100  μαλακές  κάψουλες

Τιμή: 19,70 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε στα 2110124130 και 2110124131 και  2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: