Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FIELDS OF GREENS --ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΦΥΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ-ΦΥΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ-ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΛΦΑΛΦΑ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ-ΜΕΛΙ


Όταν οδηγούμε στην εξοχή την άνοιξη ή το καλοκαίρι, δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε ευχαρίστηση βλέποντας τα φρέσκα λαχανικά και τους σπόρους να ωριμάζουν και να ετοιμάζονται για συγκομιδή. Όμως πόσο συχνά στο σούπερ μάρκετ προσπερνάμε το τμήμα με τα λαχανικά για να πάρουμε τα γεύματα μας από το ψυγείο ή από τους διαδρόμους με τα στοιβαγμένα κουτιά;

Όλοι έχουμε μεγαλώσει με τη γονική προτροπή " να τρώμε τα λαχανικά μας", αλλά πολύ συχνά οι πιέσεις της καθημερινότητας μας οδηγούν να επιλέγουμε τη γρήγορη λύση του fastfood, αντί για τα θρεπτικά οφέλη του φρέσκου φαγητού.

Η Forever προσφέρει την απάντηση. Μια βολική πηγή για πολλά θρεπτικά στοιχεία που υπάρχουν στα πράσινα λαχανικά που πολύ συχνά λείπουν από την καθημερινή μας διατροφή. Το  Fields of Greens  ενσωματώνει τα θρεπτικά οφέλη της μικρής φύτρας κριθαριού, του τριφυλλιού, του σιταριού και του κοκκινοπίπερου, μαζί με  το συμπληρωματικό όφελος του πικολινικού χρωμίου. Άλλες θρεπτικές ενώσεις που υπάρχουν στο  Fields of Greens είναι το Β- καροτένιο, τα ένζυμα, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και η χλωροφύλλη μαζί με ίνες από πίτουρο. Μια ματιά στα συστατικά αποκαλύπτει ένα πλήθος θρεπτικών στοιχείων.

Φύλλα πράσινου χόρτου κριθαριού:Μέχρι την έλευση του σιταριού και της σίκαλης, το κριθάρι ήταν το βασικό σιτηρό για ψωμί στην Ευρώπη. Ο χυμός από τα μικρά φυτά του πράσινου χόρτου κριθαριού είναι γνωστό ότι περιέχει ένα πλούσιο κοκτέιλ μεταλλικών στοιχείων, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, νάτριο, χαλκό, φώσφορο, ψευδάργυρο και μαγγάνιο Επίσης μια αντιοξειδωτική ένωση γνωστή ως 2-0-Gl (2-0Glycosylisovitexin) εμφανίζεται με φυσικό τρόπο στα πράσινα φύλλα του κριθαριού. Ο καθηγητής Shibamoto στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ( Davis), έχει αναφέρει πως το "2-0 Gl είναι τόσο ισχυρό όσο οποιοδήποτε αντιοξειδωτικό". Ο Δόκτωρ Richard Gold στο Πανεπιστήμιο Ασιατικής Ιατρικής του Ειρηνικού έχει γράψει για το πράσινο σιτάρι ότι " για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λαμβάνεται αυτό το προσαρμογόνο συστατικό, τόσο πιο θεραπευτικά οφέλη εμφανίζει".

Φύλλα Πράσινου χόρτου σιταριού:Μία πλούσια θρεπτική τροφή που περιέχει επίσης ποικιλία βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων . Η Δόκτωρ Ann Wigmore ισχυρίζεται ότι μισό κιλό φρέσκου σιταριού ισοδυναμεί με τη θρεπτική αξία πάνω από 10 κιλών φρέσκων λαχανικών!!!

Τριφύλλι άλφαλφα: Επειδή οι ρίζες   τριφυλλιού έχουν βάθος γύρω στα 130 πόδια κάτω από τη γή, εμπλουτίζονται με μεταλλικά στοιχεία από το χώμα, κάνοντας αυτό το φυτό μια ακόμη πλούσια τροφή με μεταλλικά στοιχεία η οποία είναι διαθέσιμη στον άνθρωπο. Αυτά τα μεταλλικά στοιχεία βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και βοηθούν στη μεγαλύτερη απορρόφηση. Το τριφύλλι είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Α,Β  και Κ. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και είναι ένα φυσικό οιστρογόνο.

Κόκκινη Πιπεριά: Για πολύ καιρό είχε χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική και έχει διαπιστωθεί ότι βελτιώνει την κυκλοφορία και βοηθά στην πέψη.

Μέλι:Τα διαπιστευτήρια του μελιού ως πηγής θρεπτικών πλεονεκτημάτων είναι καλά κατοχυρωμένα. Πηγή βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αμινοξέων, το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί καιρό τώρα για την αύξηση ενέργειας και επούλωση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φύλλα πράσινου χόρτου κριθαριού 120mg, Φύλλα πράσινου χόρτου Σιταριού (Triticum Aestivum) 120 mg, Φύλλα μηδικής 120mg, Φύλλα Μηδικής Καγιέν (κόκκινης πιπεριάς) 1,7mg.
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μέλι, Σορβιτόλη, Στεατικό Μαγνήσιο, Στεατικό Οξύ, Διοξείδιο του Πυριτίου. Περιέχει σιτάρι.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
80 δισκία
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Ένα δισκίο δύο φορές στην ημέρα.

Τιμή Λιανικής 14,14 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε στα 2110124130 και 2110124131 και  2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή. Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: