Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER GINKGO PLUS-Ging Biloba που συνδυάζεται με Γανόδερμα απ΄τα μανιτάρια Reishi,τα μούρα Shidandra και το ευεργετικό βότανα Fo-Ti


Το Forever Ginkgo Plus αποτελεί ένα μοναδικό συνεργατικό μείγμα τεσσάρων κινέζικων φυτών. Το κυρίαρχο συστατικό είναι το εκχύλισμα του φύλλου Gingko Biloba που συνδυάζεται με Γανόδερμα απo τα μανιτάρια Reishi,τα μούρα Shidandra και το ευεργετικό βότανα Fo-Ti. Όλα τους συνιστούν  σημαντικά κινέζικα βότανα , το καθένα για τη δική του χρήση .

Στις μέρες μας οι χρήσεις που του αποδίδονται από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας είναι πάρα πολλές, με πιο πρόσφατες από αυτές που του αποδίδουν αφροδισιακές ιδιότητες. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά διαθέσιμα βότανα στην  Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Η ιστορία αποκαλύπτει ότι είναι από τα πιο παλαιά φυτά με συνεχόμενη ιατρική χρήση. Η πρόσφατη του δημοτικότητα βασίζεται στις ευεργετικές του ιδιότητες στο νευρικό σύστημα και στην ισχυριζόμενη ικανότητα του να υποστηρίζει λειτουργίες που έχουν να κάνουν με τη μνήμη σε εκείνους που έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό. Όλοι χρειάζονται μερικές φορές λίγη "τροφή για τη σκέψη τους" και ειδικά για αυτό,  το Forever Gingko αποτελεί το ιδανικό "σνακ". Το δένδρο του Ginκgo θεωρείται πως είναι ε΄να από τα μακροβιότερα είδη δένδρου που έχουν επιβιώσει και πιστεύεται πως έχει τις αυθεντικές του ρίζες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πίσω.Ως εκ τούτου είναι γνωστό με την ονομασία "δένδρο των ορυκτών". Μεμονωμένα δένδρα επίσης ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερα από 1.000 χρόνια σε πολλές περιπτώσεις, εξαιτίας της ικανότητας τους να προσαρμόζονται σε πολλά διαφορετικά είδη περιβάλλοντος. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά σε επιθέσεις εντόμων και μυκήτων. Το δένδρο του Ginkgo είναι ένα φυλλοβόλο δένδρο, που αναπτύσσεται σε περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Το πιο δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται από το φυτό είναι το σταθεροποιημένο εκχύλισμα από το φύλλο του Ginkgo . Τα προϊόντα που παρασκευάζονται από φύλλα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 24% φλαβονικές γλωσσίδες σε αυτά και τουλάχιστον 6% τερπενικές λακτόνες για να μπορούν να παρέχουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Τα φλαβονοειδή προστατεύουν τα τροχοειδή από τι βλάβες σταθεροποιώντας τον τόνο τους και την ελαστικότητα του, δρουν σαν αντιοξειδωτικά και διαθέτουν επίσης αντιφλεγμονώδη δράση. Οι τερπενικές λακτόνες αναστέλλουν τη συσσωμάτωση αιμοπεταλίων που βοηθούν στην αποφυγή των θρόμβων στα αιμοφόρα αγγεία. Ο συνδυασμός των δύο συστατικών μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στα μικρά αγγεία που βρίσκονται στα άκρα του οργανισμού, όπως πόδια, χέρια και εγκέφαλος.

Το Ginkgo είναι ευεργετικό για τις διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με τον εγκέφαλο αλλά έχει επίσης δείξει πως μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση, τη μνήμη και την πνευματική οξύτητα σε υγιείς ανθρώπους. Το Ginkgo μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία στα χέρια και στα πόδια. Άλλα οφέλη που σχετίζονται με το Ginkgo , συμπεριλαμβάνουν μείωση συμπτωμάτων σε καταστάσεις όπως το άσθμα (εξαιτίας των ηρεμιστικών του ιδιοτήτων στους βρογχικούς μύες) και τις εμβοές (ενόχληση στα αυτιά).

Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υποστηρίζουν την άποψη πως το Ginkgo βοηθά στην προστασία των κυττάρων του νευρικού συστήματος από βλάβη εξαιτίας της αθηροσκλήρωσης ή του εγκεφαλικού.

Οι ιδιότητες του επίσης ενάντια στις επιδράσεις του άγχους και του στρες , προσφέρουν οφέλη στην καρδιά μας και στο καρδιαγγειακό σύστημα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους καρδιακούς μύες,προστατεύοντας τους από βλάβη εξαιτίας της υποξίας (έλλειψης οξυγόνου που οδηγεί σε αρτηριακή βλάβη) , μειώνοντας τους αρτηριακούς σπασμούς που συχνά συνοδεύουν παθήσεις της καρδιάς, βοηθά επίσης την αποτοξίνωση από ελεύθερες ρίζες και στη μείωση της χοληστερόλης.
Μελέτες σε γηριατρικούς ασθενείς έδειξαν πως το Gnkgo αύξησε την αντιληπτική τους ικανότητα, τους επέτρεψε να πετύχουν μεγαλύτερη βαθμολογία σε ψυχομετρικά τεστ και τους έδωσε ένα γενικότερα πιο θετικό αποτέλεσμα. Εκτεταμένες μελέτες δείχνουν πως το Ginkgo έχει ευεργετική επίδραση σε ήπια ως μέτρια απώλεια μνήμης , από την οποία όλοι υποφέρουμε. Αυτό οφείλεται συνήθως σε κακή διατροφή, έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών , στην έκθεση της διατροφής μας σε περιβαλλοντολογικές τοξίνες και επιπρόσθετα εξαιτίας του γενικού αυξημένου φορτίου των αισθήσεων.


Τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά, που είναι λιγότερο γνωστά στο Ginkgo είναι επίσης άξια σημασίας

Το Γανόδερμα από τα μανιτάρια Reishi χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική για περισσότερα από 4.000 χρόνια. Διαθέτει μακρά ιστορία και φήμη στις Ασιατικές χώρες σαν ένα τονωτικό που προσφέρει μακροβιότητα, ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του Ginseng. Το κινέζικο του όνομα είναι"ling zhi" που μεταφράζεται σε "βότανο πνευματικής δύναμης" και χαίρει υψηλής εκτίμησης σαν το "ελιξήριο της ζωής". Χρησιμοποιείται από τους Κινέζους για να εμπλουτίσει ένα αριθμό λειτουργιών τoυ οργανισμού. Του έχουν αποδοθεί ιδιότητες για αύξηση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας και βοηθά στη βελτίωση της ανταλλαγής οξυγόνου και υγρών του οργανισμού.Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι περιέχει πολλά είδη βιολογικών ενεργών συστατικών συμπεριλαμβανόμενων (μεταξύ πολλών άλλων) των πολυσακχαριτών, των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων. Παρόλο που οι μελέτες που υπάρχουν είναι μεμονωμένες, υπάρχουν επαρκή στοιχεία διαφορετικών βιολογικά ενεργών λειτουργιών για να αποδείξουν την καλή φήμη που έχει το γανόδερμα σαν υψηλής αξίας τονωτικό.


Το Scisadra είναι μια αναρριχώμενη ποικιλία αμπέλου με μικρά κόκκινα μούρα που αναπτύσσεται στη Βόρεια Κίνα. Η κινέζικη τους ονομασία είναι "wu-wei-zi" που σημαίνει " φρούτο πέντε γεύσεων", γιατί διαθέτουν συγχρόνως γλυκιά, ξινή, πικρή, αλατισμένη και πικάντικη γεύση. Τα Scisandra έχουν αναγνωρισθεί πως διαθέτουν προσαρμοστικές ιδιότητες που είναι ικανές να αυξήσουν την αντίσταση του οργανισμού στο στρες και σε διάφορες καταστάσεις. Η έρευνα έχει αποκαλύψει πως το συγκεκριμένο φυτό περιέχει κάποια συστατικά που ονομάζονται λιγνίνες, τα οποία σχετίζονται με την υποστήριξη της ανανέωσης των ιστών στο συκώτι που έχει υποστεί βλαβερές επιδράσεις, όπως πχ του αλκοόλ. Η εργαστηριακή έρευνα υποδεικνύει πως τα Scisadra μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση, την αύξηση της αντοχής και να βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων της κούρασης.

To Fo Ti (he-shou-wou) έχει επίσης καταγωγή από την Κίνα όπου συνεχίζει να καλλιεργείται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχική του μορφή, αλλά είναι γενικά αποδεκτό ότι έχει ανώτερη αξία στην επεξεργασμένη μορφή του. Το επεξεργασμένο fo-ti  θεωρείται από τους Κινέζους ως ένα από τα πιο σημαντικά ανιγηραντικά βότανα και χρησιμοποιείται ευρέως στις τονωτικές κάψουλες.

Με το καθένα από τα συστατικά να έχει τη δική του φήμη για διαφορετικό λόγο, θα ήταν δύσκολο να βρούμε ένα καλύτερο συνδυασμό συστατικών με τη δυνατότητα να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, σαν κι αυτό που έχουμε στο Forever Ginkgo Plus

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba σε σκόνη 300mg(τιτλοδοτημένο να περιέχει 24% φλαβονογλυκοσίδεςκαι 6% τερπενικές λακτόνες), Reishi (Ganoderma Lucidum) σε σκόνη 210mg (μανιτάρι), Schisandra (wu-wei-zi Schisadra 130 mg Chinensis) σε σκόνη (μούρα),Σκόνη από ρίζα Fo-Ti πολυγόνου 110mg το πολυανθές (Polygonum muktiforum).

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Φωσφορικό Ασβέστιο, Κυτταρίνη, Στεατικό Οξύ, Καρμελόζη Νατριούχος Διασταυρούμενη, Στεατικό Μαγνήσιο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
60 δισκία

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Λαμβάνετε ένα δισκίο , δύο φορές την ημέρα.

Τιμή: 35,34 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε στα 2110124130 και 211012413 και 2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: