Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER ROYAL JELLY- ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ-ΑΥΠΝΙΑ-ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο βασιλικός πολτός είναι μια κολλώδης έκκριση από τους φαρυγγικούς αδένες της μέλισσας. Αυτή η υπερτροφή των μελισσών είναι αναμεμειγμένη με ένζυμα και αποτελεί τροφή κάθε μέλισσας που προορίζεται να γίνει βασίλισσα. Αποτελεί την αποκλειστική τροφή της βασίλισσας των μελισσών καθ όλη την παραγωγική της ζωή, που την καθιστά ικανή να γεννά περισσότερα από 300 αυγά την ημέρα μέσα σε έξι χρόνια. Οι εργατικές μέλισσες τρέφονται με απλό μέλι και ζουν μόνο τέσσερις έως έξι εβδομάδες.
Ο Βασιλικός Πολτός της Forever αποτελεί μια εξαιρετική τροφή για την υγεία. Περιέχει βιταμίνες Α,C,D και Ε ενώ αποτελεί επίσης μια πλούσια εξαιρετική πηγή βιταμινών συμπλέγματος Β. Το κυρίαρχο συστατικό είναι η Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ), μια από τις σημαντικές ουσίες στον οργανισμό, απαραίτητη για τη σύνθεση και τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπαρών , των υδατανθράκων και αρκετών ορμονών. Η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει κούραση, πονοκεφάλους, λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού συστήματος, ευαισθησία στην ινσουλίνη, αϋπνία, ναυτία και νευρικές διαταραχές. Ο Βασιλικός Πολτός της Forever περιέχει όλα τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα καθώς και δέκα από τα δευτερεύοντα αμινοξέα και σημαντικές ποσότητες ασβεστίου, σιδήρου,χαλκού,φωσφόρου,καλίου,θείου και πυριτίου. Επίσης περιέχει νουκλεϊκό οξύ.
Ο Βασιλικός Πολτός εμπλουτίζει το μεταβολισμό του οργανισμού. Αυτό εξηγεί τα οφέλη της αυξημένης ενέργειας και της γρήγορης ανάρρωσης από την κούραση που αναφέρουν αρκετοί. Άλλα οφέλη που αποδίδονται στο βασιλικό πολτό της Forever είναι πως βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και τη διαύγειά και αυξάνει την άμυνα του οργανισμού. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση του άγχους και στην προεμμηνορροϊκή ένταση.
Ο βασιλικός πολτός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. και συντίθεται κατά τη διάρκεια της πέψης της μέλισσας. Ο βασιλικός πολτός περιέχει επίσης σκετυλοχολίνη που διαδραματίζει ένα ποικίλο και σημαντικό ρόλο στη λειτουργιά του όλου οργανισμού, προκαλώντας έκκριση αδρεναλίνης. Ο βασιλικός πολτός που χρησιμοποιείται στην Forever συλλέγεται από ξηρές απομονωμένες περιοχές όπου οι αγνές συνθήκες παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για τις κυψέλες μας. Εξάγεται από την κυψέλη και αμέσως αποξηραίνεται με ψυχρή διαδικασία. Αυτή η διαδικασία αφαιρεί όλο το πλεονάζον νερό από το προϊόν, αφήνοντας όλες τις βιταμίνες , τα μεταλλικά στοιχεία, τα ένζυμα και στα συνένζυμα διαθέσιμα.
Η μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας και της δύναμης του βασιλικού πολτού συνίσταται στην μέτρηση της ποσότητας του οξέος (HDA) που περιέχει.. Οι δοκιμές του Βασιλικού Πολτού της Forever δείχνουν το HDA στο +6%, που είναι πολύ επάνω από τα επίπεδα ενός κοινού βασιλικού πολτού. Ένα πιστοποιητικό ανάλυσης κρατείται στο αρχείο για κάθε παρτίδα που ελέγχεται.
Πρόκειται για ένα πραγματικά αναγκαίο διατροφικό συμπλήρωμα που είναι ευεργετικό για την ευεξία και καθώς οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι υδατοδιαλυτές, χρειάζεται να λαμβάνεται καθημερινά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Σκόνη Βασιλικού Πολτού 250 mg
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σορβιτόλη,Φρουκτόζη,Κιτρικό οξύ,Φυσική γεύση πορτοκαλιού,Στεατικό Οξύ,Μαγνήσιο και Στεατικό Θείο.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
60 δισκία
ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΜΕΗ ΧΡΗΣΗ
Λαμβάνεται ένα δισκίο 2 φορές την ημέρα.

Τιμή: 33,58 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887
Ζητήστε πληροφορίες και για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: