Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER BEE PROPOLIS ΠΡΟΠΟΛΗ ΜΕΛΛΛΙΣΩΝ-ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΕΣ/ΑΝΤΙΙΚΕΣ/ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Όταν σκεφτόμαστε τις μέλισσες,  τότε το μέλι και η γύρη είναι αυτά που μας έρχονται π ρώτα στο μυαλό, υπάρχει όμως ακόμη μια θαυματουργή ουσία. Η πρόπολη είναι μια κολλώδης ρητίνη που εκκρίνεται από τα δένδρα. ΟΙ μέλισσες συλλέγουν και μεταβολίζουν την πρόπολη, στη συνέχεια επενδύουν με αυτή τις κυψέλες τους για να τις προστατεύουν από τα μικρόβια.Στην πραγματικότητα το όνομα πρόπολη προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις "προ της πόλης" που σημαίνει ότι η πρόπολη υπερασπιζόταν ολόκληρη την κοινότητα από εξωτερικές απειλές. Η πρόπολη διαθέτει μια ιστορία 5.0000 ετών και έχει επιδείξει την ικανότητα της να καταπολεμά τα μικρόβια. Οι Ασσύριοι χρησιμοποιούσαν την πρόπολη για να αντιμετωπίσουν πληγές.

Μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές αντιβιοτικές ουσίες που έγιναν ποτέ, η πρόπολη μέλισσας βοηθά στη διατήρηση άριστης υγείας δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Οι αντιβακτηριδιακες και αντιπαρασιτικές ιδιότητες της πρόπολης είναι τόσο αποτελεσματικές, που το εσωτερικό της κυψέλης των μελισσών είναι πολλές φορές τόσο αποστειρωμένο,όσο και ένα σύγχρονο χειρουργείο.

Το Forever Bee Propolis είναι 100% φυσικό, χωρίς την προσθήκη τεχνητών συντηρητικών ,χρωστικών ουσιών ή γεύσεων. Αποτελεί επίσης μια άριστη μορφής  φυσικής υποστήριξης, ενισχυμένη με θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες,μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα, αμινοξέα και μια πλούσια ποσότητα άλλων ιχνοστοιχείων.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Πρόπολη μελισσών (σκόνη) 500mg
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μέλι,Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας,Χαρούπι,Διοξείδιο του Πυριτίου,Άρωμα αμυγδάλου,Στεατικό Οξύ,Νατριούχος διασταυρούμενη Καρμελλόζη,Βασιλικός Πολτός.Περιέχει Σόγια , Αμύγδαλο.


60 δισκία των 500mg

Τιμή: 30,30 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν διατίθενται μέσω καταστημάτων
Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και  2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή.
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: