Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ALOE FIRST

Η Αλόη για Πρώτες Βοήθειες αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπληρωματικό προϊόν, απαραίτητο σε κάθε κουτί Πρώτων Βοηθειών. Αυτή η αποκλειστική φόρμουλα προστασίας της επιδερμίδας, προσφέρει μια εκπληκτική άμυνα ενάντια στους μικροερεθισμούς του δέρματος. Παρασκευασμένοι με βάση το Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα το Aloe First περιέχει Πρόπολη Μελισσών, Αλλαντοϊνη και ένδεκα αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα:
  • Η Πρόπολη Μελισσών αυξάνει τις φυσικές καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες του Ζελέ της Αλόης Βέρα για το δέρμα.
  • Η Αλλαντοϊνη αποτελεί για το δέρμα ένα προστατευτικό συστατικό που απαντάται σε πολλά φυτά , συμπεριλαμβανομένης της Αλόης Βέρα.
  • 'Ένδεκα προσαρμογόνα Φυτικά εκχυλίσματα επίσης γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες συμπληρώνουν αυτή την ιδιαίτερα προστατευτική φόρμουλα
  • Ένας συνδυασμός Αλόης και Βοτάνων σε ένα σπρέι που μαλακώνει φυσικά κι έχει ισορροπημένο ph , ενώ είναι εύκολο και ασφαλές να το χρησιμοποιεί ακόμη και σε ευαίσθητη επιδερμίδα. Το Aloe First σχεδιάστηκε για να καταπραΰνει το δέρμα μετά από τομές, γρατσουνιές καψίματα και ηλιακό έγκαυμα.
  • Άλλες χρήσεις του Aloe First περιλαμβάνουν τον ψεκασμό των μαλλιών για την προστασία τους από τα στοιχεία της φύσης.
  • Χρησιμοποιείτε ακόμη σε κάποια κέντρα κομμωτικής σαν λύση πριν την περμανάντ, καθώς συμβάλλει στην προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της. Το Aloe First έχει ιδιαίτερα καταπραϋντική δράση μετά την αποτρίχωση με κερί.
Μπορείτε να δείτε  19 χρήσεις που έχουμε δοκιμάσει με πολύ καλά αποτελέσματα.


Χρήσεις του προϊόντος First της Forever Living Products
  1. Αιμοστατικό – σταματάει το αίμα σε περίπτωση τραυματισμού, το χρησιμοποιούμε αντί για οξυζενέ ή ιώδιο.
  2. Σαν ελαφρύ αντηλιακό – έχει φυσικό δείκτη προστασίας περίπου 8, όπως όλα τα προϊόντα που περιέχουν αρκετή φυσική αλόη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από τουλάχιστον 2 εβδομάδων έκθεση στον ήλιο όπου είχε χρησιμοποιηθεί αντηλιακό με υψηλότερη προστασία όπως π.χ. η αντηλιακή κρέμα της Forever με δείκτη προστασίας 30. Μπορεί να αναμιχθεί [στο μπουκάλι του, αφαιρώντας τη μισή του ποσότητα, με την αντηλιακή και να μας δώσει αντηλιακό γαλάκτωμα με περίπου 15 δείκτη προστασίας]. Μπορεί να αραιώσει την κρέμα πρόπολης για πιο εύκολη χρήση στο πρόσωπο ή σε μεγάλες επιφάνειες σώματος [ρωτήστε μας πώς].
  3. Σαν προστατευτικό σπρέι μαλλιών από το χλώριο – σε κολυμβητήριο, πισίνες…
  4. Σαν αντηλιακό μαλλιών – απλώς ψεκάζουμε τα μαλλιά, παντού, όταν είμαστε στη θάλασσα – δεν χρειάζεται ξέπλυμα.
  5. Σαν τονωτική λοσιόν μαλλιών – ψεκάζουμε στο δέρμα του κεφαλιού 1-2 φορές την ημέρα π.χ. πρωί – βράδυ, ή μετά το λούσιμο.
  6. Σαν προστατευτικό μαλλιών πριν από πιστολάκι ή βαφή.
  7. Στη γυναικεία προσωπική υγιεινή σαν εξισορροπητικό σπρέι για την εξισορρόπηση του PH του κόλπου, αντικνησμώδες και για πρόληψη κατά των μολύνσεων – π.χ. μετά από τη θάλασσα, πισίνα, ή αν υπάρχουν συμπτώματα.
  8. Σαν στοματικό διάλυμα. Συνδυάζεται τέλεια με την οδοντόκρεμα της Forever. Αν χρησιμοποιηθεί μετά από χημική οδοντόκρεμα, να υπάρξει απόσταση τουλάχιστον ½ ώρας. Εξαιρετικό μαζί με την οδοντόκρεμα ειδικά για ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αδιάλυτο ή σε αναλογία 1/1 ή και αραιότερο – δοκιμάζουμε πώς μας αρέσει και είναι αποτελεσματικό ταυτόχρονα.
  9. Στη μύτη – σε περίπτωση ρινίτιδας ή ιγμορίτιδας. 4 σταγόνες σε κάθε ρουθούνι ανά 2 ώρες. ½ δόση για τα παιδιά. [Τσούζει λίγο αλλά περνάει αμέσως].
  10. Στα αυτιά – σε περίπτωση πόνου ή ωτίτιδας. Ίδια αναλογία όπως για τη μύτη.
  11. Στα μάτια. – σε περίπτωση επιπεφυκίτιδας. Ίδια αναλογία όπως για τη μύτη [καλύτερα αποτελέσματα όμως για τα μάτια ειδικά έχει το Aloe Activator].
  12. Σαν απολυμαντικό χεριών χωρίς νερό.
  13. Για γαργάρες σε πονεμένο λαιμό. [αδιάλυτο ή στην αναλογία αραίωσης που μας αρέσει]
  14. Για γαργάρες σε περίπτωση πληγών εσωτερικά στο στόμα, στα ούλα ή στη γλώσσα, π.χ. άφθες ή στοματίτιδα.
  15. Για γρήγορη ενυδάτωση προσώπου και σώματος, π.χ. μετά από ηλιοθεραπεία, ή μετά από βόλτα στην πόλη – ψεκάζω το πρόσωπο. [Μπορεί να μπει και πάνω από μακιγιάζ]
  16. Σαν καταπραϋντικό σπρέι για σπυράκια ή κοκκινίλες άγνωστης αιτιολογίας.
  17. Σαν προστατευτικό σπρέι για απομάκρυνση εντόμων πχ κουνουπιών, μελισσών κλπ.
  18. Σαν προστατευτικό σπρέι για τις ψείρες – δοκιμάστε το μόνο του, αν δεν λειτουργήσει προσθέστε λίγο μηλόξυδο και επαναλάβετε.
  19. Σαν προστατευτικό και καταπραϋντικό σπρέι για δερματοπάθειες και προβλήματα τριχώματος στα ζώα, πχ γάτες, σκύλους κ.ά.
Η εμπειρία συνεχώς αποκαλύπτει νέες χρήσεις, σ’ αυτό αλλά και σε πολλά άλλα προϊόντα. Παρακολουθήστε τις συναντήσεις και τα σεμινάριά μας για να μαθαίνετε ακόμη περισσότερα πρακτικά μυστικά που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και μας βοηθάν να κάνουμε και οικονομία – καθώς το κάθε προϊόν κάνει για πολλές χρήσεις!

Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις συναντήσεις, τις τηλεδιασκέψεις και τα σεμινάριά μας επικοινωνήστε μαζί μας. Για να συμμετέχετε στις ημίωρες εβδομαδιαίες μας τηλεδιασκέψεις το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε σύνδεση σταθερού τηλεφώνου ή σύνδεση skype. [Δεν χρεώνεστε εσείς για την κλήση] Επίσης μπορείτε να δείτε καθημερινές εμπειρίες προσωπικές ή ανθρώπων του περιβάλλοντός μας, με τη χρήση των προϊόντων της FLP, στο blog μας.

 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, Απεσταγμένο Νερό, Αλλαντοϊνη, Προπυλενογλυκόλη, Τοκοφερόλη (φυσική βιταμίνη Ε), 
Πολυσορβικό-20, Ιμιδαζολιδινύλ Ουρία, Π- Βενζοϊκός Μεθύλεστέρας, Κιτρικό Νάτριο, Πρόπολη Μέλισσας, Εκχύλισμα Καλέντουλας, Εκχύλισμα Μιριόφυλλου, Εκχύλισμα Θυμαριού, Εκχύλισμα Χαμομηλιού, Εκχύλισμα Πικραλίδας, Εκχύλισμα Ευκαλύπτου, Εκχύλισμα Παθανθούς, Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Εκχύλισμα Τζίντζερ, Εκχύλισμα Βοράγινου, Εκχύλισμα Σανταλόξυλου.

 Φυσικα από την Forever Living Products, τη NO 1 παραγωγό σε αυθεντική Αλόη Βέρα στον κοσμο. Ένα εύχρηστο σπρέϊ, που βασίζεται στο αγνό σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα. Το Aloe First περιέχει Πρόπολη Μελισσών, Αλλαντοϊνη και 11 ακομη μοναδικά φυσικά εκχυλίσματα. Με ρυθμισμένο PH , για να είναι ανεκτό και από την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Μια από τις πρώτες βοήθειες του φαρμακείου, στο σπίτι. Του πραγματικού "φαρμακείου της φύσης". Ανακουφίζει αμέσως.
Συσκευασία 473ml
Τιμή 23,13 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν διατίθενται μέσω καταστημάτων
.
Για παραγγελίες καλέστε στο 2105018493 και  6938979887
Ή ΚΑΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

  • Ζητήστε πληροφορίες για εγγραφή στο Πρόγραμμα Έξυπνων Καταναλωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: