Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

FOREVER ALOE SCRUB(Πήλινγκ)

To Πίλινγκ Forever Aloe Scrub , με το μοναδικό συνδυασμό Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα και συμπαγών μικροσφαιριδίων, παρασκευασμένων από έλαιο Jojoba, είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό δέρματος. Είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση και αρκετά ισχυρό για να καθαρίζει τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται στους ευαίσθητους πόρους του δέρματος.Ο συνδυασμός αυτών των δύο φυσικών συστατικών ανοίγει το δρόμο για την ΄δια την μοναδική διαδικασία ανανέωσης τους δέρματος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην προστασία από την ξηρότητα και τα καταστροφικά αποτελέσματα των συνθετικών προϊόντων καθαρισμού.

Φυσικά από την Forever Living Products. Ο συνδυασμός ελαίου Jojoba και αγνής Αλόης Βέρα , είναι αρκετά ήπιος για καθημερινή χρήση (για σώμα και πρόσωπο). Το Πήλινγκ από Aloe Vera απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, καθαρίζει τους πόρους και συμβάλλει σην ανανέωση της, αποκαλύπτοντας ένα καινούργιο δέρμα ακτινοβολεί.
Συσκευασία 99gr
Τιμή: 19,37ευρώ
Τα προϊόντα της Forever δεν διατίθενται από καταστήματα
Για παραγγελίες καλέστε 2105018493 και 6938979887
Ή ΚΑΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Ζητήστε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή, καθώς και τη δυνατότητα να ενταχθείτε στο πρόγραμμα 15% έκπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: