Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

FOREVER APLHA -E FACTOR


 Το Forever Alpha-E Factor , το προϊόν μας που θεωρείται η τροφή του δέρματος, περιέχει πλούσια συστατικά που προορίζονται να εμπλουτίσουν την επιδερμίδα σας  περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει.. Η ενυδάτωση έρχεται από μέσα, για να δώσει μια απόλυτη απαλότητα στο δέρμα σας, ώστε να αποκτήσει την πιο νεανική εμφάνιση.
Αυτό το ελαφρύ, μαλακτικό υγρό ενισχύεται με Βιταμίνες Α,C και Ε , έλαιο Βοράγινου και Μπισαμπολόλη. Είναι ένα Αντιοξειδωτικό Λάδι  που σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τη ζημιά από τις ελύθερες ρίζες, που προκαλούν το 80% της ζημιάς που υφίσταται το δέρμα μας. Η βάση για το Alpha-E Factor είναι τοπ αγνό σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, με όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα.
 Αυτά τα συστατικά συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο σε ένα προϊόν:
  • Βιταμίνη Ε-(ως Οξική Τοκοφερόλη)-. Η Βιταμίνη της επιδερμίδας, ένα αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, λευκαίνει και ενυδατώνει.
  • Βιταμίνη Α- (ως Παλμιτικό Ρετινύλιο). Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την ελαστικότητα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και μειώνει τη φολιδωτή όψη.
  • Βιταμίνη C-(ως Παλμιτική Ασκορβύλη). Αντιοξειδωτικό που ενισχύει την ελαστικότητα. Βοηθά επίσης στην πρόληψη δημιουργίας "σκασίματος" στους ιστούς.
  • Λεκιθίνη-Ένα εξαιρετικό μαλακτικό,που συμβάλλει στην στιλπνότητα του δέρματος.
  • Έλαιο Σπόρου Βοράγινου-Προσφέρει στην επιδερμίδα γάμμα λινολεϊκό οξύ (ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ), που βοηθά στην αναπλήρωση της υγρασίας.
  • Μπισαμπολόλη-ένα φυσικό καταπραϋντικό συστατικό με ελαφρύ άρωμα εσπεριδοειδών, κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.
  • Καπρυλικό/καπρικό Τριγλυκερίδιο-ένα ελαφρύ φυσικό μαλακτικό από έλαιο καρύδας που ενυδατώνει χωρίς τη βαριά λιπαρή αίσθηση των άλλων ελαίων
  • Έλαιο Σόγιας -ένα ενυδατικό στοιχείο που ενισχύει την υφή με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Αυτά τα φυσικά συστατικά συνδυάζονται με τα αγνότερα υγραντικά στοιχεία και με γαλακτοματοποιητές, ώστε να δημιουργήσουν ένα από τα πιο εύχρηστα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τις περισσότερες χρήσεις που παρουσιάστηκαν ποτέ.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Με τον δοσμετρητή, βάλτε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο ή το αλιμό λκαι μετά απλώστε απαλά με τις άκρες των δακτύλων σας. Για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε Alpa-E Factor και Alluring Eyes (Κρέμα ματιών), στη συνέχεια R3 Factor και Alluring Eyes (Κρέμα Ματιών),στη συνέχεια R3 Factor και Recovering Night Creme (Επανορθωτική Κρέμα Νυκτός) ή την Firming Lotion (Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης)

30ml
Τιμή Λιανικής 24,15 ευρώ
TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή στα 2105018493 και  6938979887. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το εκπτωτικό πρόγραμμα 15%.


Για να παραγγείλετε από το Eshop ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και μετά στην Περιποίηση Προσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: