Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

R3 FACTOR

Μπορείτε να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ τη φυσική της υγρασία, να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ την ελαστικότητα της και να ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ την εμφάνιση της με τηνForever R3 Factor Skin Defence Creme (Κρέμα Άμυνας της Επιδερμίδας) . Εϊναι ένας πλούσιος συνδυασμός Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα, Διαλυτού Κολλαγόνου και ΆΛφα-Υδροξυλικών Οξέων, ενισχυμένες με βιταμίνες Α και Ε που είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές δέρμα.
Η Βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ε΄νω η Βιταμίνη Α βοηθά στην διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και είναι ευεργετική σε πολλές περιπτώσει που αφορούν το δέρμα.
Τα Οξέα Άλφα Υδροξύ (ΑΗΑ) προέρχονται από φυσικές πηγές για αυτό και ονομάζονται και Οξέα Φρούτων . Αυτά τα Οξέα Φρούτων μαζί, δρουν απολεπιστικά και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, διαλύοντας τις ουσίες με την κολλώδη μορφή που κρατούν τα νεκρά κύτταρα στην επιδερμίδα. Τα κύτταρα αυτά είναι εμπόδιο για τις εν υδατικές κρέμες και η ομαλή απελευθέρωση από αυτά σημαίνει ότι έρχονται στην επιφάνεια νεότερα κύτταρα. Δεδομένου ότι απαιτούνται 21-28 ημέρες  για να ολοκληρωθεί ένας πλήρης κύκλος ανανέωσης της επιδερμίδας, πρέπει να αφήσετε να περάσει αυτό το διάστημα μέχρι να μπορέσετε να απολαύσετε τα πλήρη ευεργετικά αποτελέσματα του R3 Factor.
Κάποιοι έχουν αποκαλέσει τις κρέμες με Οξέα Φρούτων τους πιο σημαντικούς παράγοντες περιποίησης της επιδερμίδας για αυτή τη δεκαετία. Συνδυάζοντας τα ΑΗΑ με την Καταπραϋντική Αλόη,η R3 Factor SKin Defence Creme  προσφέρει μια πρώτη γραμμή άμυνας στον αγώνα ενάντια στα επιβαρυντικά αποτελέσματα του χρόνου, για να διατηρήσετε τη νεανική εμφάνιση σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Αφού κάνετε τον καθαρισμό, απλώστε R3 Factor  στο πρόσωπο, το λαιμό και άλλες περιοχές που την χρειάζονται. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε την το πρωί και το βράδυ . Μπορείτε να συνεχίσετε με Friming Foundation Lotion (Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης) ή με την Recovering Night Creme (Επανορθωτική Κρέμα Νυκτός).


56γρ (2 oz)
Τιμή Λιανικής 37,73 ευρώ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2105018493  και 6938979887. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το εκπτωτικό πρόγραμμα 15%




Για παραγγελία από το Eshop ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
και στη συνέχεια την κατηγορία ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: