Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

FOREVER FREEDOM 2 GO

Απολάυστε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα του Forever Freedom σε συνδυασμό με την εξωτική γεύση του ροδιού, σε μια βολική και εύκολη στη μεταφορά συσκευασία.
Το Forever Freedom 2Go προσφέρει τα ευεργετικά πλεονεκτήματα του πατενταρισμένου σταθεροποιημένου χυμού Αλόης και επιπλέον της Γλυκοζαμίνης, της Χονδροϊτίνης του MSM και της γλυκιάς γεύσης του πλούσου σε αντιοξειδωτικά χυμού του ροδιού.

Η Θειϊκή Γλυκοζαμίνη και η Θειική Χονδροϊτίνη είναι δύο στοιχεία προερχόμενα από την φύση που φαίνεται ότι συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας και κινητικότητας των αρθρώσεων. Το Μεθυλσουλφονολομεθάνιο ( MSM) είναι μια πρωταρχική πηγή βιοδιαθέσιμου θείου, που χρειαζεται το σώμα προκειμένου  να διατηρήσει υγειείς τους συνδετικούς ιστούς και τη λειτουργία των αρθρώσεων.
Σε αυτά τα συστατικά , η Forever πρόσθεσε τη γλυκιά γευση του πλούσιου σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες χυμού του Ροδιού (ο οποίος περιέχει περισσότερα πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί , το πράσινο τσάι και το χυμό φραγκοστάφυλου) και θα έχετε ένα γευστικότατο, κυρίαρχο συνδυασμό .
  •  Περιέχει Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη και MSM
  • Υπέροχη γεύση Ροδιού
  • Συσκευασμένο σε μια έυχρηστη και εύκολη στη μεταφορά συσκευασία της μιας μερίδας.
Τιμή Λιανική (Συσκευασία 30 ατομικά φακελλάκια της μιας μερίδας) 95,61 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Παραγγελίες:
  • Τηλεφωνικές 2105018493  και 6938979887 (ειδκές προσφορές)
  • Ηλεκτρονικά απο το Eshop μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
και επιλέγονας την κατηγορία Χυμοί Αλόης Βέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: