Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το δικτυακό μάρκετινγκ αποτελεί την εναλακτική πρόταση στη σημερινή κρίση. Όταν το παλαιό, το παραδοσιακό σύστημα των επιχειρησεων , της μισθωτης εργασίας, της διακίνησης προϊόντων και υπηρεσιών μαστίζεται από μια δομική κρίση που δημιουργεί όλο και περισσότερα θύματα, το δικτυακό μάρκετινγκ μπορεί -και ΑΠΟΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον είναι - μια εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα τους franchising, χωρίς το βασικό μεινέκτημα του που είναι η ανάγκη επένδυσης κεφαλάιου.
Οι επιχειρηματίες του δικτυακού μάρκετινγκ (όπως πρέπει να ονομάζοντα όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό) , το γγνωρίζουν . Το βλέπουν καθημερινά, στην δική τους πραγματικότητα ζωής. Όμως πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μιας τέτοιας δυνατότητας. Και αρκετόι εκείνοι που επειδή δοκίμασαν μια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ στο παρελθόν και δεν τα κατάφεραν, νομίζουν ότι αυτό είναι και το δικτυακό μάρκετινγκ.Λάθος.
Ο ρόλος των δικτυωτών μοιάζει με εκείνο των πρωτοπορων που μεταδίδουν , διαδίδουν και εφαρμόζουν το ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σε κάτι. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των πρώτων, και αντιμετωπίζουν την αγνοια  και την ημιμάθεια των αρκετών πολλές φορές.
Η ζωή όμως αποδεικνύει πως όσοι επιμένουν είναι οι τελικοί νικητές. Στα πάντα, σε οτιδήποτε.
Και η πρόταση, η εναλλακτική πρόταση  εισοδήματος, απασχολησης, επιχείρησης του ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, είναι εκείνη που ήδη δημιουργεί άτομα οικονομικά ανεξάρτητα, που μπορούν να ζουν επιτέλους τη  ζωή που επιθυμούν.
Αυτο που θέλει να ανήκει ο καθένας είναι φυσικά δική του επιλογή .
Κι η δική μου επιλογή είναι να ανήκω σε εκεινους που ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, μη περιμένοντας από κανένα άλλον , παρά από τον εαυτό τους να βρει την διέξοδο. Και το δικτυακό μάρκετινγκ ΣΗΜΕΡΑ, στην πληττόμενηη Ελλάδα από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και του Αμνήμονες, είναι Η ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ πρόταση.
Είμαι υπερήφανος  που αναπτυσσω την επιχείρηση μου δικτακού μάρκετινγκ και βοηθώ ανθρώπους να βλέπουν πως υπάρχει και αλλη λύση, και να την  αξιοποιούν ανανεωνοντας την ζωή τους και την προοπτική τους
ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
  Coach και Manager FLP
MEGASERVICE NET
2105018493 και
6938979887
http://foreverhellas.flp.com
megaservicenet@flp.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: