Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΠΡΕΪ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ- ALoe Sunscreen Spray SPF 30


Εάν εσείς και η οικογένεια σας απολαμβάνεται έναν δραστήριο τρόπο ζωής, τότε θα πρέπει να είστε πάντα προετοιμασμένοι. Το να κρατάτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας ευχαριστημένα, σας κρατά σε εγρήγορση .Όταν όμως χρειάζεται να βγείτε έξω στον ήλιο και να είστε προστατευμένοι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.
Για αυτό και πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας το Aloe Sunscreen Spray. Διαθέτει Δείκτη Προστασίας 30 SPF και Αλόη Βέρα που προστατεύει την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου , ενώ επιπλέον διαθέτει ισχυρή αδιάβροχη σύνθεση για να σας επιτρέπει να βρέχεστε  και να κολυμπάτε χωρίς ανησυχία. Απλά ένα γρήγορο πάτημα του κουμπιού αρκεί και είστε έτοιμοι. Η απόκτηση μια υγιούς καλοκαιρινής επιδερμίδας, δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη.
·        Προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB με δείκτη προστασίας 30 SPF
·        Ιδιαίτερα ισχυρή αδιάβροχη σύνθεση.
·        Σε εύχρηστη συσκευασία σε σπρέι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακινείστε καλά πριν την χρήση. Απλώστε μια μεγάλη ποσότητα 15-30 λεπτά πριν την έκθεση σας στον ήλιο και όσες φορές ακόμη χρειάζεται. Ψεκάστε στα χέρια σας για να το απλώσετε. Ανανεώστε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα και μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα
178 ml, Τιμή 19,12 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΑ ΠΡΟϊΌΝΤΑ  ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΔΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΑ
ΑΓΟΡΑ: Τηλεφωνήστε μας στα 2015018493 και 6938979887 και ρωτήστε για τις προσφορές μας.
Για ηλεκτρονική αγορά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Δείτε το παρακάτω video

Δεν υπάρχουν σχόλια: