Σάββατο 7 Μαΐου 2011

FOREVER ALOE MPD® 2X Ultra - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ -Οικολογικό,βιοδιασπώμενο



ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
Κάθε εβδομάδα χρησιμοποιούμε πολλά καθαριστικά προϊόντα. Δεν θα ήταν προτιμότερο να αγοράζουμε μόνο ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων, για την μπουγάδα, τα πιάτα, το πάτωμα ακόμα και το μπάνιο; Η Forever Living Products δημιούργησε ένα τέτοιο προϊόν- ένα  Υγρό Απορρυπαντικό Πολλαπλών Χρήσεων με Αλόη  που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και πολύ οικονομικό στη χρήση.
Το Forever Aloe MPD 2X Ultra είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, που δημιουργήθηκε από την FLP – και μόλις το κάναμε ακόμη καλύτερο από ποτέ. Η νέα μας φόρμουλα 2x Ultra είναι ακόμη περισσότερο συμπυκνωμένη για να σας δώσει ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα. Ένα ευέλικτο προϊόν, ιδανικό για την μπουγάδα (για όλους τους τύπους ρούχων) σαν καθαριστικό για το σπίτι, για τα πατώματα, τα μπάνια, το καθάρισμα στα πλακάκια και τα χαλιά και για το πλύσιμο των πιάτων στα χέρια. Αυτό το ασφαλές συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό, είναι τέλειο για να αφαιρέσει τη βρομιά, να διαπεράσει τη λίγδα και να εξαφανίσει τους λεκέδες χωρίς να γρατζουνίσει ή να χαράξει οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να κάνει τη δουλειά πολλών προϊόντων στην αγορά, με χαρακτηριστική εξοικονόμηση χρημάτων.
Το Forever Aloe MPD 2X ULTRA δεν περιέχει φώσφορο και αυτό το κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Αντίθετα από πολλά άλλα καθαριστικά. Τα ανιονικά και μη ανιονικά απολυμαντικά είναι βιοδιασπώμενα και έτσι μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος και του νερού. Η μη διαβρωτική σύνθεση τους που περιέχει Αλόη Βέρα για να μαλακώνει και να περιποιέται τα χέρια σας και τα ρούχα. Αυτό το επαναστατικό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων διατίθεται μόνο από την Forever Living Products

ΟΔΗΓΙΕΣ
Για πλυντήριο ρούχων: Σύνηθες φορτίο πλύσης (4,5  κιλά στεγνών ρούχων: Προσθέστε κατευθείαν στη θήκη του πλυντηρίου 15  από το υγρό μας. Σε περίπτωση λεκέδων, απλώστε μικρή ποσότητα υγρού απευθείας πάνω στον λεκέ, προσθέστε νερό και αφήστε το να μουσκέψει πριν το πλύνετε στο πλυντήριο.
Για γενική χρήση :Διαλύστε 30 ml του  προϊόντος σε περίπου 4 λίτρα νερό, ανακατέψτε καλά και καθαρίστε συσκευές, πατώματα, μπάνια πλακίδια, χαλιά και αυτοκίνητο )μέσα και έξω).
Για οικιακή χρήση: Απαλό για τα χέρια, μόνο λίγες σταγόνες από το υγρό σε ένα σφουγγάρι ή βέτεξ αρκούν για να κάνουν τα πίτα να τρίζουν από καθαριότητα, να απομακρύνουν λεκέδες από  τα χαλιά και πολλά άλλα .

·        Πολλαπλών χρήσεων 2Χ συμπυκνωμένο καθαριστικό
·        Χωρίς φώσφορο
·        Φιλικό προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα συστατικά
·        Ήπιο , απαλό στα χέρια και τα ρούχα σας
ο.   0,945 λίτρα, 29,16 ευρώ
π     ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΑ ΠΡΟιΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER LIVING ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΓΟΡΑ: Καλέστε μας στο 2105018493 και 6938979887.Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα προσφορών .
Για ηλεκτρονική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 
και επιλέξτε την κατηγορία Σπίτι και Ζώα

Δεν υπάρχουν σχόλια: