Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ-REHYDRATING TONER

H Rehydrating Toner, υδατική και τονωτική λοσιόν, είναι μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα, που δεν ξηραίνει το δέρμα και περιέχει Αλόη Βέρα και Αμαμηλίδα, σε συνδυασμό με ειδικά ενυδατικά στοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα για τόνωση.
Περιέχει επίσης Kολλαγόνο και Αλλαντοΐνη, για την ανάπλαση των κυττάρων.
Το Rehydrating Toner προσφέρει μια ήπια προετοιμασία και χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει και τα τελευταία ίχνη από το προϊόν καθαρισμού, το μακιγιάζ, τα υπολείμματα και τα αδρανή, νεκρά
κύτταρα της επιφάνειας, προσφέροντας ένα σωστό δεύτερο καθα ρισμό και τόνωση, ώστε να
μειωθεί το μέγεθος των πόρων. Αφαιρεί το λίπος και τη σκόνη που έχουν παραμείνει,ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το δέρμα και το αφήνει με μια αίσθη ση καθαριό τητας και απαλότητας, σε απόλυτη ισορροπία.
Eνισχύει την εκ νέου ενυδάτωση, ενώ καθαρίζει το δέρμα με ήπιο τρόπο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel/gel d’aloès o!cinal stabilisé),Water (Aqua), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water (non-alcoholic),Propanediol, Soluble Collagen, Citrus
Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Equisetum Hiemale Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Rosmarinus Officinalis  (Rosemary) Leaf Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate,Triethanolamine, Allantoin, Sodium
Hyaluronate, Disodium EDTA,Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone,Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Menthol,Fragrance (Parfum).
ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝO
4 fl oz (118ml).
OΔΗΓΙΕΣ
Βρέξτε ένα βαμβάκι με Rehydrating Toner και κάνετε ήπιες κινήσεις προς τα πάνω και
προς τα έξω, προσέχοντας ιδιαίτερα να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Συνεχίστε έως ότου το βαμβάκι βγει καθαρό, χωρίς χρώματα. Τώρα θα αισθάνεσθε την επιδερμίδα σας καθαρή,κατάλληλα προετοιμασμένη, με σφιχτούς πόρους και πιο λεία εμφάνιση.


• Τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα
• Φόρμουλα χωρίς οινόπνευμα
• Περιέχει Αλόη Βέρα, Αμαμηλίδα,Εκχυλίσματα Φυτών και Κολλαγόνο

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 13,49 ευρώ
ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ: Τηλεφωνήστε μας  2105018493  και 6932238336 και 6938979887. Μην ξεχάσετε  να μας ρωτήσετε για τη δυνατότητα μόνιμης έκπτωσης 15% .
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ: Κάνετε online τις αγορές σας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  
και στη συνέχια επιλέγοντας την Περιποίηση Προσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: