Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ-ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

Ενέργεια και δύναμη κάθε μέρα.Πάντα να κινείστε, αυτοί που κινούνται μένουν πάντα σε φόρμα. Σωματικά και πνευματικά.Η ενέργεια είναι ζωή.Πώς όμως οι άνθρωποι μέσα στην ημέρα τους μπορούν να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα ενέργειας με σταθερή ισχύ και διάρκεια; Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό.

Τα προϊόντα της  Forever Living Products  υποστηρίζουν πάντα κάθε άνθρωπο που είναι δραστήριος και θέλει να παραμείνει εν κινήσει. Σας προσφέρουν ένα φυσικό τρόπο να τροφοδοτήσετε τον οργανισμό σας με τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται.H Forever είναι η ΝΟ1 παραγωγός προϊόντων Aloe Vera στον κόσμο, διαθέτει προηγμένης ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, από πρώτες ύλες που προέρχονται από τη φύση. Τα προϊόντα διατίθενται σε περισσότερες από 145 χώρες στον κόσμο. ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ.

Οι αθλητές χρειάζονται ενέργεια, αντοχή και υγεία.Τα προϊόντα της Forever  είναι από φυσικές πηγές και ότι ακριβώς σας ταιριάζει στις αυξημένες απαιτήσεις της προπόνησης σας : Επιδόσεις, Αντοχή, Άριστη Υγεία. Εμπιστευθείτε μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Εμπιστευθείτε την Forever Living Products.

Δεν θα αλλάζατε με τίποτα το αγαπημένο σας άθλημα.Θέλετε να αποδίδετε σε κάθε προπόνηση το μέγιστο. Αγαπάτε το σώμα σας. Περιποιηθείτε το μέσα και έξω. Αφεθείτε στη φροντίδα της φυσικής δράσης της Αλόης Βέρα.

Το σώμα χρειάζεται φροντίδα, αισθανθείτε Νέοι και Δυνατοί κάθε μέρα, με τα προϊόντα της Forever.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα προϊόντα της  Forever για τον αθλητισμό είναι πιστοποιημένα από το διεθνή οργανισμό Κόλνερ (Λίστα Κολωνίας)
Δέκα (10) προϊόντα της Forever Living για τη σωστή φροντίδα των αθλητών έχουν την έγκριση του οργανισμού.Ο διεθνής αυτός οργανισμός πιστοποιεί  τα προϊόντα τα οποία έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση. Επισκεφθείτε τη σελίδα του οργανισμού., βάλτε το όνομα Forever στο Product Database και θα δείτε καταχωρημένα τα  συγκεκριμένα προϊόντα μας.  (Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να δείτε περισσότερες πληροφορίες).



ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Διαβάστε μόνοι σας τι δηλώνει ο προπονητής της Καλλιθέας.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε την εμπειρία του Ιταλού ποδοσφαιριστή  Andrea Bertini.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  ΛΟΝΔΙΝΟ 2012


Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της Ουγγρικής ομοσπονδίας τζούντο προς την Forever Living Products.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μπορείτε και εσείς να έχετε τα οφέλη από τα προϊόντα της Forever Livng, Να γίνεται ένας προνομιακός πελάτης της ALOEVERA NET. Και έτσι να απολαύσετε ειδικές τιμές, και την εξυπηρέτηση μας MEGASERVICE.

Γνωρίστε τα προϊόντα της Forever:
1) Παραγγέλλοντας τηλεφωνικά ή ζητώντας επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105018493  και 6938979887. Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας και  τις προτάσεις μας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.Γίνετε προνομιακός πελάτης της Aloevera Net.

2)Αγοράζοντας απευθείας από το Eshop μας. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Δείτε την κατηγορία Αθλητισμός και Ευεξία πρώτα. Επιλέξτε τα καλύτερα φυσικά προϊόντα που θα φροντίσουν τον οργανισμό σας, προσφέροντας του μέγιστη επίδοση και αντοχή όταν αθλείστε. Αφεθείτε στη φυσική δράση της Αλόης Βέρα. Μετά την παραγγελία σας εκεί, τηλεφωνήστε μας στο 2105018493 για μια ειδική ενημέρωση


Αν ασχολείστε  επαγγελματικά με τον αθλητισμό και θέλετε να μάθετε πως τα προϊόντα μας μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας, σωματείο σας, σύλλογο σας, αθλητές σας, πελάτες σας.κλπ, ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνουμε μια Ειδική Ενημερωτική Επικοινωνία, στην οποία θα σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που ανοίγονται στη συνεργασία μας,θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας και θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας.Καλέστε μας ΤΩΡΑ για να κλείσουμε μια Εδική Ενημερωτική Συνάντηση  στα τηλέφωνα 2105018493 και 2110124130 και 2110124131 και 6938979887. Μπορείτε ακόμη να μας στείλετε ένα email με λίγα λόγια για εσάς και την ασχολία σας. Γράψτε μας ένα email στο megaservicenet@flp.com

To σώμα σας χρειάζεται φροντίδα. Αισθανθείτε  νέοι και δυνατοί κάθε μέρα με τα προϊόντα της FOREVER

Δεν υπάρχουν σχόλια: