Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

FAB x- ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ

Ευχηθήκατε ποτέ να είχατε περισσότερη ενέργεια που θα τροφοδοτήσει τη μέρα σας και θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις πριν την προπόνηση; Το ενεργειακό ποτό FAB Forever Active Boost παρέχει μια υγιεινή εναλλακτική προσφέροντας βιταμίνες αμινοξέα και ηλεκτρολύτες,ΧΩΡΙΣ θερμίδες, ΧΩΡΣ ζάχαρη, ΧΩΡΙΣ υδατάνθρακες. Με το FAB X μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας για υγεία και ευεξία, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ίδια απίθανη γεύση και τα οφέλη που περιμένετε από την Forever Living Products.

Το FAB X δεν είναι απλά ένα ενεργειακό ποτό που θα σας προσφέρει άμεση ενέργεια όταν την χρειάζεστε, αλλά επίσης το μακράς διαρκείας αποτέλεσμα χωρίς μεταπτώσεις ενέργειας, σας βοηθά να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις του αθλητικούς σας προγράμματος χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς υδατάνθρακες, το FAB αποτελεί την καλύτερη λύση όταν αναζητάτε ένα δροσιστικό "ξύπνημα". Το γκουαρανά- ένα φυσικό συστατικό- συμβάλλει στην άμεση ενέργεια που προσφέρει το FAB X, ενώ το μακράς διαρκείας αποτέλεσμα του προέρχεται από την τεχνολογία ADX 7: δηλαδή από ένα πατενταρισμένο μείγμα προσαρμοσιογόνων βοτάνων, βιταμινών, αμινοξέων και ηλεκτρολυτών που έχει δημιουργηθεί από κορυφαίους επιστήμονες του τομέα του αθλητισμού.

Η αντοχή, η συγκέντρωση, η ενέργεια και οι βιταμίνες που  θα σας  προσφέρει το FAB X, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την παραγωγικότητα σας. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό σε ερασιτεχνικό 'η επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να εμπιστευθούν το FAB X ως μια υγιεινή ανταλλακτική, χωρίς θερμίδες και ζάχαρη προκειμένου να κρατήσουν τα επίπεδα ενέργεια τους στα ύψη!

Για παραγγελίες και πληροφορίες   καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 50 18 493 και 2110124130
69 38 979 887 και  69 32 238 336
Μχαήλ Μαυροβουνιώτης και Μαίρη Γιαννικοπούλου
megaservicenet@flp.com

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: