Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΤώρα μπορείτε να απολαύσετε τις νέες ειδικές βιταμίνες για Άνδρες και Γυναίκες Vitolize της Forever Living. Δείτε προσεκτικά την παρουσίαση και τις λεπτομέρειες και  να τις παραγγείλετε από το κατάστημα- δείτε στο τέλος της ανάρτησης λεπτομέρειες. Μάλιστα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς και να έχετε  δωρεάν μεταφορικά παραλαμβάνοντας την επομένη στην πόρτα σας. Aloevera Net 2105018493 και 6938979887Συμπλήρωμα για την Ευεξία των Ανδρών


Παρόλο που η ηλικία μπορεί να διαφέρει, η υγεία του προστάτη κάποια στιγμή μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα για όλους τους άνδρες. Το Vitlize Men™ για Άνδρες περιέχει όλη τη δύναμη του Pr♂6®, αλλά και πολλά περισσότερα θρεπτικά συστατικά, περισσότερες βιοδιαθέσιμες μορφές συστατικών και περισσότερα ισχυρά βότανα. Το Vitlize Men™, συνδυασμένο με υγιεινή διατροφή και άσκηση, μπορεί να προσφέρει μια φυσική λύση για την προστασία της υγείας του προστάτη. Αυτή η μοναδική, περιεκτική σύνθεση προσφέρει ένα υψηλά αποτελεσματικό μείγμα δυνατών βοτάνων, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών για να βοηθήσει στη διατήρηση της κανονικής ροής των ούρων, να προάγει την υγιή λειτουργία των γεννητικών οργάνων και τη βέλτιστη υγεία του προστάτη.
Αποκλειστικό Μείγμα 
Το Vitlize Men™ είναι διαμορφωμένο με ένα αποκλειστικό μείγμα που περιλαμβάνει έλαιο σπόρου κολοκύθας, εκχύλισμα ροδιού και ελαιόλαδο. Καθένα από αυτά τα συστατικά έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την υποστήριξη της υγείας του προστάτη.
Αποκλειστικό Μείγμα Θρεπτικών Συστατικών
Το Vitlize Men™ επίσης περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένο και ισορροπημένο για να προστατέψει την υγεία των ανδρών και να προάγει την υγιή λειτουργία του προστάτη. Βιταμίνες όπως οι C, D, E και Β6 είναι όλες πολύ σημαντικές για έναν υγιή προστάτη. Λυκοπένιο έχει επίσης προστεθεί σε επίπεδα που είναι κατάλληλα ισορροπημένα με αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά για να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τον προστάτη.
Νέο & Βελτιωμένο
Επιπλέον με τη βιταμίνη Ε, το σελήνιο και το λυκοπένιο που υπάρχουν στο Forever Pr♂6, έχουν προστεθεί βιταμίνες C, D και Β6 σε συνδυασμό με ψευδάργυρο. Οι βιταμίνες C, D και Β6 είναι απαραίτητες για την υγεία του προστάτη και απαιτούνται για την παραγωγή των ορμονών.

Τιμή 30,06 ευρώΣκεύασμα 60 δισκίων. Λαμβάνετε 2 την ημέρα


Συμπλήρωμα για την Ευεξία των ΓυναικώνΗ δυσφορία λόγω του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, της εμμηνόπαυσης ή της μη ικανοποιητικής ουροποιητικής λειτουργίας μπορεί να σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές και με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Το φυσικό μείγμα φρούτων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, βότανα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που περιέχεται στο Συμπλήρωμα Ευεξίας για Γυναίκες Vitlize Women™ είναι ειδικά σχεδιασμένο έχοντας εστιάσει στις γυναικείες ανάγκες.
Αποκλειστικό Μείγμα Βοτάνων
Το Vitlize Women™ περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα βοτάνων συμπεριλαμβανομένης της σκόνης μήλου, των μούρων και του λουλουδιού του πάθους (πασσιφλόρας). Καθένα από αυτά τα βότανα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να ισορροπήσει τις ορμόνες και να υποστηρίξει τη συνολική υγεία και ευεξία.
Αυτά τα βότανα συνδυάζονται με μια κλινικά αποδεδειγμένη σκόνη φρούτων cranberry που δημιουργείται μέσα από μια αποκλειστική διαδικασία που ενισχύει τα φυσικά οφέλη ολόκληρου του cranberry.
Αυτό το μοναδικό cranberry συνδυάζει μια πατενταρισμένη τεχνολογία που προστατεύει το cranberry από την καταστροφή από το γαστρικό οξύ του στομάχου και έτσι παραδίδει τα θρεπτικά συστατικά στο κατώτερο γαστροεντερικό σύστημα όπου μπορούν να απορροφηθούν μέσα από ένα μηχανισμό ελεγχόμενης αποδέσμευσης.
Αποκλειστικό Μείγμα Θρεπτικών Συστατικών
Το Vitlize Women™ επίσης περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένο και ισορροπημένο για να
υποστηρίξει την υγεία των γυναικών και την ορμονική ισορροπία. Το μαγνήσιο, η βιταμίνη C και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι όλες αναγκαίες για την ορμονική λειτουργία, παρόλα αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά καταστρέφονται εύκολα λόγω του στρες και της κοινής φαρμακευτικής αγωγής όπως της
αντισύλληψης και των θεραπειών αντικατάστασης ορμονών. Αυτές οι βιταμίνες έχουν συνδυαστεί με πατενταρισμένες μορφές σιδήρου και ασβεστίου, δύο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία για το καρδιαγγειακό σύστημα των γυναικών και την υγεία των οστών. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά έχουν ισορροπηθεί κατάλληλα ώστε να παρέχουν συνολική υποστήριξη.
• Αποκλειστικό μείγμα βοτάνων συμπεριλαμβανομένων σκόνης μήλου, λουλουδιού του πάθους και μούρων schisandra.
• Προάγει υγιή ισορροπία ορμονών για να σας βοηθήσει να νιώθετε πάντα ο εαυτός σας.
• Ειδικά σχεδιασμένο με εστίαση στις γυναικείες ανάγκες.
• Πατενταρισμένη, κλινικά αποδεδειγμένη σκόνη cranberry.

Τιμή 31,82 ευρώ. Σκεύασμα 60 δισκίων. Λαμβάνετε 2 την ημέρα


Τώρα παραγγείλετε 
Τηλεφωνικά στο 2105018493 και 6938979887. Αξιοποιήστε την ΕΙΔΙΚΗ μας προσφορά για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και παραλάβετε την επόμενη στην πόρτα σας..ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας στείλουμε και δωρεάν δείγματα από άλλα μας προϊόντα.


Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πληρώνοντας με κάρτα ή με αντικαταβολή , στην παραλαβή των προϊόντων, Σε αυτή την περίπτωση ενημερώστε μας για την παραγγελία σας προκειμένου να σας αποστείλουμε στη συνέχεια ενημερωτικό υλικό και προσφορές

Για ηλεκτρονικές onlne παραγγελίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: