Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

VITAL 5- Καλές συνήθειες για μια ζωή


VITAL 5

ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

 
Γίνεται συχνά λόγος για την έλλειψη βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό μας, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του. Όσες φορές και να πούμε ότι είμαστε ό,τι τρώμε, δεν είναι αρκετές. Εμπλουτίστε λοιπόν τον οργανισμό σας με πέντε συστατικά-κλειδιά που σας παρέχει το Vital 5 ,μια ασπίδα προστασίας για την καλή υγεία του οργανισμού. Μια σωστή διατροφή θα σας εξασφαλίζει σίγουρα μακροζωία, ποιότητα ζωής και ευεξία. Εσείς, ακόμα το σκέφτεστε;
Γνωρίστε τα υπέροχα προϊόντα της Forever Living μέσω της εξυπηρέτησης Megaservice Net.Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887.Μάθετε το σύστημα εξυπηρέτησης μας και τα οφέλη σας ως πελάτες μας.
FOREVER ALOE VERA GEL

Η Forever αναγνωρίζει το όφελος που έχει η αλόη στον οργανισμό αλλά και γενικότερα στην υγεία. Έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν προβιοτικό για τον οργανισμό μας, ενώ άλλες έρευνες αναφέρουν μια αύξηση 3,7 φορές στη βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών όταν αυτές καταναλώνονται συνδυαστικά με τον χυμό αλοης.

Το Forever Aloe Vera Gel περιέχει πάω από 200 θρεπτικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 112 βιταμινών.

Έχει αποτοξινωτική δράση, ενώ αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής. Ενισχύει την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Επίσης συμβάλλει στην αποβολή των καταλοίπων του οργανισμού αποτελώντας την υπερτροφή του γαστρεντερικού συστήματος.

FOREVER ACTIVE PROBIOTIC

Οι έρευνες όσον αφορά στα προβιοτικά έχουν αυξηθεί τα τελευταία 10 χρόνια. Μεταξύ 1990 και 1999 μόνο, υπήρξαν 300 έρευνες. Όσον αφορά άρθρα, μελέτες και επιστημονικές δημοσιεύσεις από ανάλογους επιστήμονες είχαμε περισσότερα από 5.300 άρθρα που δημοσιεύθηκαν το 2.000 έως το 2009 , και πάνω από 6.100 τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όλα αυτά μαρτυρούν το ενδιαφέρον στον κλάδο των συμπληρωμάτων με έμφαση στα προβιοτικά και τις εφαρμογές τους. Που μας ωφελούν λοιπόν;

Τα προβιοτικά είναι τα «καλά» ή αλλιώς «φιλικά» βακτήρια τα οποία θωρακίζουν το πεπτικό σύστημα. Παράγουν βιταμίνες και ένζυμα που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προάγουν την υγιή πέψη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη «καλών» βακτηρίων, αλλά εκείνα που είναι ωφέλιμα για την υγεία είναι γνωστά ως προβιοτικά.

H Forever αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που έχουν τα ωφέλιμα μικρόβια στην καλή υγεία του οργανισμού μας και τα ευεργετικά αποτελέσματα τους όταν λαμβάνονται σε καθημερινή βάση.

Το Forever Active Probiotic αποτελεί ένα μοναδικό προβιοτικό συμπλήρωμα το οποίο περιέχει 6 χρήσιμα στελέχη προβιοτικών, συμπεριλαμβανομένων δύο διαφορετικών ειδών Bifidobacteriom και τεσσάρων ειδών Lactobacillus. Αυτά τα ωφέλιμα βακτήρια, συνεργάζονται μεταξύ τους για να υποστηρίξουν το πεπτικό μας σύστημα αλλά και την υγεία του οργανισμού μας γενικότερα. Επιπλέον, το Forever Active Probiotic συνδυάζει μια μοναδική πατέντα η οποία απελευθερώνει τα προβιοτικά όταν αυτά έχουν φτάσει στην περιοχή του εντέρου. Η τέλεια ισορροπία!

 
 
 
 
 
Γνωρίστε τα υπέροχα προϊόντα της Forever Living μέσω της εξυπηρέτησης Megaservice Net.Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887.Μάθετε το σύστημα εξυπηρέτησης μας και τα οφέλη σας ως πελάτες μας.

FOREVER ARTIC SEA

To Forever Artic Sea παρέχει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα για τέλεια ισορροπία  και ευεξία του οργανισμού. Περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από DHA και ΕΡΑ μαζί με ελαϊκό οξύ- μια μοναδική φόρμουλα που επικεντρώνεται στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, στην υποστηρικτική λειτουργία των αρθρώσεων και στην καλή υγεία των ματιών και του εγκεφάλου.

Τα λιπαρά οξέα χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό ως δομικά στοιχεία για την δημιουργία σωματικού λίπους που χρειάζεται σε κατάλληλες ποσότητες για να προστατέψει εσωτερικά τα όργανα μας.

Το Forever Artic Sea προσφέρει βέλτιστη αναλογία Ωμέγα 3:Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων. Κάθε παρτίδα υποβάλλεται σε 46 ποιοτικές και ποσοτικές δοκιμές προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλής, αγνή και αποτελεσματική.

FOREVER DAILY

To καθημερινό άγχος καταστρέφει σημαντικά θρεπτικά συστατικά του οργανισμού μας και δημιουργεί την ανάγκη για λήψη περισσότερων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων για τη σωστή λειτουργία του.

Έρευνες δείχνουν ότι πάνω από το 90% του πληθυσμού δεν λαμβάνουν τα απαιτούμενα ποσοστά βιταμινών και μετάλλων και μόνο το 9% καταναλώνουν καθημερινά τις πέντε συνιστώμενες μερίδες φρούτων και λαχανικών.

Κάνοντας υγιεινές επιλογές στη διατροφή μας και λαμβάνοντας τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά κάνετε σίγουρα ένα καλό ξεκίνημα.

Το Forever Daily παρέχει στον οργανισμό ένα ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων με φυσικά αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά, όλα σε ιδανικά ποσοστιαία επίπεδα, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες. Σχεδόν κάθε λειτουργία του οργανισμού μας επωφελείται από αυτά. Το Forever Daily περιέχει το αποκλειστικό μείγμα FVX20 με φρούτα και λαχανικά από τις 5 βασικές κατηγορίες τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης ποσότητας βιταμινών και μετάλλων.

Περιλαμβάνει ένα Μοναδικό Μείγμα Προηγμένης Κυτταρικής Υποστήριξης για την ενίσχυση του οργανισμού, το οποίο περιέχει βασικούς διατροφικούς παράγοντες όπως τα βιοφλαβονοειδή και το συνένζυμο Q10. Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία έχουν προστεθεί στις σωστές αναλογίες για βέλτιστα αποτελέσματα και καλύτερη απορρόφηση τους από τον οργανισμό.
Γνωρίστε τα υπέροχα προϊόντα της Forever Living μέσω της εξυπηρέτησης Megaservice Net.Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887.Μάθετε το σύστημα εξυπηρέτησης μας και τα οφέλη σας ως πελάτες μας.
ARGI+

Το Argi + αποτελεί μια νέα γενιά διατροφικού συμπληρώματος, σχεδιασμένου για να υποστηρίξει τη συνολική υγεία του οργανισμού και τη συνολική άριστη λειτουργία του. Η μοναδικότητα του οφείλεται στην L-Αργινίνη, ενώ περιέχει βιταμίνες, B,C,D       και Κ σε πολύ συγκεκριμένες αναλογίες που δρουν συνεργικά. Βοηθά στην εύκολη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα και συμβάλλει ώστε τα κατάλοιπα του μεταβολισμού να μεταφερθούν στα σημεία που πρέπει να αποβάλλονται από τον οργανισμό .

Υποστηρίζει βέλτιστα επίπεδα ενέργειας, βοηθά στη συνολική υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωση των ιστών και των οστών. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα του πακέτου και υποστηρίζοντας αρκετές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, με το Vital 5 θα δείτε σίγουρα την θετική διαφορά στην καθημερινότητα σας

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1:Αυξήστε τη δραστηριότητα σας

Όσο περισσότερο κινείστε, τόσο καλύτερα αισθάνεσθε. Η άσκηση βελτιώνει τη διάθεση σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ασκείστε καθημερινά ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο. Ξεκινήστε από τα απλά: Ανεβείτε τις σκάλες αντί να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ ή αφήστε το αυτοκίνητο σας πιο μακριά από τον τελικό σας προορισμό και περπατήστε προς  και από αυτόν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2: Κάντε Συνδυασμούς

Η κάθε τροφή έχει διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και οφέλη. Οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να καταναλώνουμε τις ίδιες τροφές καθημερινά. Μια καλή συμβουλή είναι να δοκιμάζουμε ένα διαφορετικό φρούτο κάθε μέρα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3: Προσθέστε περισσότερο χρώμα

 Το χρώμα σε κάθε φρούτο και λαχανικό προσδιορίζει τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει.  Όσο περισσότερο χρώμα προσθέτετε στο διαιτολόγιο σας, τόσο περισσότερο όφελος έχετε στον οργανισμό σας.
Μπορείτε να παραγγείλετε τώρα το VITAL 5 αξιοποιώντας μάλιστα και τη μοναδική μας προσφορά εγγραφής ως πελάτες με έκπτωση 15% .Έτσι  η αγορά θα σας κοστίσει 215,56 ευρώ (σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά).
Το Vital 5 σας καλύπτει για έναν μήνα.
Εσείς θα επιλέξετε την Αλόη που προτιμάτε, και εμείς θα εκτελέσουμε την παραγγελία σας.
Καλέστε μας στα 2105018493 και 6938979887.
Αν πάλι θέλετε να κάνετε εγγραφή και παραγγελία ηλεκτρονικά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Γνωρίστε τα υπέροχα προϊόντα της Forever Living έσω της εξυπηρέτησης Megaservice Net.Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887.Μάθετε το σύστημα εξυπηρέτησης μας και τα οφέλη σας ως πελάτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: