Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ FOREVER ESSENTIAL OILS



Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός πως τα αιθέρια έλαια και τα οφέλη τους είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα θεωρούνται οι παλαιότερες και πιο ισχυρές ουσίες στον κόσμο.
Αρχαίοι πολιτισμοί, από τον ρωμαϊκό μέχρι τον κινέζικο, χρησιμοποιούσαν τα αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία  και στην ιατρική. Επίσης αποτελούσαν μέρος των θρησκευτικών τους παραδόσεων και τελετών. Ιερογλυφικά με συνταγές για μείγματα αιθέριων ελαίων έχουν βρεθεί σε Αιγυπτιακούς ναούς, και μάλιστα κάποια καλά διατηρημένα έλαια βρέθηκαν σε αλαβάστρινα βάζα σε τύμβο το βασιλιά Tut.
Με το πέρασμα των χρόνων οι περισσότερες παραδοσιακές χρήσεις των αιθέριων ελαίων ξεχάστηκαν. Μόλις στις αρχές του 20ου αιώνα αρχίζουν και πάλι να τα ανακαλύπτουν. Σήμερα νέοι επιστήμονες ξεκινούν να αποκαλύπτουν τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό.
Τα αιθέρια έλαια είναι υψηλής συγκέντρωσης αρωματικά έλαια τα οποία αποστάζονται από άνθη,φύλλα,ρίζες.βότανα,θάμνους και δένδρα. Κάθε μοναδικό έλαιο περιέχει ενεργά συστατικά με διαφορετικές ιδιότητες και ευεργετικά αποτελέσματα.
Οι νέες καινοτομίες και η έρευνα μας βοηθάει να κατανοήσουμε  το πώς λειτουργούν. Πολλές έρευνες  υποδεικνύουν  τον τρόπο που η αίσθηση της όσφρησης έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Οι οσφρητικοί υποδοχείς του εγκεφάλου,  είναι κύτταρα που εντοπίζονται πίσω από τη  ρινική κοιλότητα, και συνδέονται άμεσα με το λιμπικό (ή μεταιχμιακό) σύστημα του εγκεφάλου. Οι υποδοχείς αποστέλλουν σήματα στον εγκέφαλο για α ελέγξουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών, όπως είναι η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Επικοινωνώντας άμεσα με τα συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου, τα αιθέρια έλαια μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική υγεία μας. Για παράδειγμα ,οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ΛΕΒΑΝΤΑ κινητοποιεί τη δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων και προάγει την χαλάρωση.
Κάθε μεμονωμένο έλαιο περιέχει ένα ξεχωριστό μείγμα από ενεργά συστατικά που βοηθούν στην επικοινωνία του εγκεφάλου με το σώμα
Τα ενεργά συστατικά είναι κρίσιμα σε κάθε έλαιο και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής:
·        Το τμήμα του φυτού από το  οποίο αποστάζεται το έλαιο
·        Η κατάσταση του εδάφους
·        Οι γεωγραφικές συνθήκες
·        Οι Κλιματολογικές συνθήκες
·        Η εποχή της συγκομιδής
·        Το λίπασμα
·        Η διαδικασία απόσταξης
Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα σε κάθε προϊόν, σε κάθε παρτίδα αιθέριων ελαίων διενεργείται εκτεταμένος έλεγχος. Προσεκτικά επιλεγμένες ομάδες με εμπειρία χρόνων στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια και παρασκευή αιθέριων ελαίων, αξιολογούν κάθε έλαιο με οργανοληπτική εξέταση και άλλους ελέγχους φυσικών χαρακτηριστικών. Διενεργούνται αναλύσεις στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας αεριοχρωματογραφία μαζί με φασματογράφο μάζας για να αξιολογήσει τα ενεργά συστατικά του ελαίου. Οι συγκεκριμένες καθορισμένες διαδικασίες διασφαλίζουν ότι κάθε παρτίδα αιθέριου ελαίου ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ποιότητας και δραστικότητας που απαιτεί η Forever.
Η Forever φέρνει σε εσάς τη δύναμη της φύσης στα χέρια σας. Ξυπνήστε τις αισθήσεις  φυσικά και τονώστε τον οργανισμό σας με τα αιθέρια έλαια της Forever και επωφεληθείτε από τα πιο δυνατά συστατικά της φύσης!

Η  ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΣΦΡΗΣΗΣ



Η στιγμή που μυρίζετε κάτι και η αντίδραση του οργανισμού συμβαίνει σχεδόν ταυτόχρονα και αυτό αποδεικνύει το πόσο δυνατή είναι αίσθηση της όσφρησης. Ας δούμε με μια γρήγορη ματιά τα μυστικά που κρύβονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου μας σε σχέση με την όσφρηση.
1.ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ
Όταν εισπνέουμε, οι οσφρητικοί υποδοχείς στη ρινική κοιλότητα αποστέλλουν ηλεκτρικά ερεθίσματα στον οσφρητικό βολβό, που αποστέλλει τις πληροφορίες στο λιμπικό (ή μεταιχμιακό )  σύστημα του εγκεφάλου.
2.ΛΙΜΠΙΚΟ (Ή ΜΕΤΑΙΧΜΙΑΚΟ) ΣΥΣΤΗΜΑ      
Αφορά στο μέρος των συναισθημάτων στον εγκέφαλο μας. Αποτελείται από διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων του ιππόκαμπου και της αμυγδαλής. Ελέγχει τη μνήμη και τη διάθεση. Επίσης σχετίζεται με τον έλεγχο των συναισθημάτων και μπορεί να προκαλέσει την φυσική αντίδραση του ατόμου στα  ερεθίσματα  που δέχεται σχεδόν αμέσως.
3.ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
·        Η όσφρηση είναι η αιτία μιας αντίδραση του οργανισμού μας. Χάρη στο σύνδεσμο μεταξύ της όσφρησης και της μνήμης, ένα άρωμα μπορεί να προκαλέσει αισθήματα χαλάρωσης, ενώ άλλα μπορούν να σας θέσουν σε ετοιμότητα.
·         Διεγείρει το μυαλό για να απελευθερώσει φυσικές ουσίες στον οργανισμό μας, οι οποίες μπορούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ήρεμοι, χαλαροί, αναζωογονημένοι με ενέργεια ή και ανάλαφροι. Η αίσθηση της όσφρησης και η μεταξύ τους σύνδεση με τον εγκέφαλο μας, θα καθορίσει την αντίδραση του οργανισμού μας.

·         Κάθε φορά που συναντάτε ένα νέο άρωμα, το συνδέετε με το περιβάλλον σας, τους ανθρώπους, ένα μέρος ή ένα γεγονός. Όταν μυρίζετε ξανά τα ίδια αρώματα, αυτομάτως έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις και η διάθεση που είχατε και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτό το γεγονός που ζήσατε.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
  Μάθετε περισσότερα για τα Αιθέρια Έλαια της Forever. Ρωτήστε μας το πως μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση με υποδείξεις και ποια  αιθέρια έλαια που σας ταράζουν καλύτερα, αλλά και με συγκεκριμένες συνταγές που θα δουλέψουν καλύτερα . Επίσης μια ειδική πρόταση σύνδεσης μαζί μας ως Προνομιακός Πελάτης με  εκπτώσεις και προσφορές.
Tηλεφωνήστε μας 210 50 18 493 και 69 38 979 887 ή γράψτε μας στο megaservicenet@flp.com
ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ  ONLINE ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: