Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

FOREVER ACTIVE PROBIOTIC-ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΧΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ

Τα μικρόβια είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί  που συνυπάρχουν στον οργανισμό μας και παίζουν ρόλο τη γενική υγεία και ευεξία μας. Αν και κάποια μικρόβια είναι επιβλαβή, η πλειονότητα τους είναι επωφελής. Αυτά τα "καλά βακτήρια" ονομάζονται προβιοτικά. Η Forever αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ωφέλιμα μικρόβια στην ανθρώπινη υγεία και την ανάγκη ενίσχυσης της διατροφής με προβιοτικά συμπληρώματα. Σχεδιασμένο να προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα το
Forever Active Probiotic είναι μια μικρή , εύληπτη κάψουλα  που συμβάλλει στην αποκατάσταση ων ανισορροπιών  που απορρέουν από τον τρόπο ζωής και διατροφής μας και μπορεί από αμέλεια να καταλήξει σε μείωση των ποσοτήτων των φυσικών προβιοτικών.  Ενώ η σχέση πρέπει να είναι 85%/ καλά βακτήρια/15%  κακά βακτήρια , έχει γίνει αντίστροφη δηλαδή 85% κακά βακτήρια με 15% καλά βακτήρια. Αυτή τη σωστή σχέση που χάνουμε επαναφέρουν τα Forever Active Probiotic.

Το Forever Active Probiotic δρα στην περιοχή του παχέος εντέρου , όπου συμβάλλει στη διαδικασία πέψης των τροφών διευκολύνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βοηθώντας έτσι τη φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση ενός ισορροπημένου και υγιούς συστήματος.

Τα προβιοτικά αυτά είναι ασταθή. Το Forever Active Probiotic όμως χρησιμοποιεί μια αποκλειστική  και πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισμού σε κάψουλες, η οποία προστατεύει τα προβιοτικά, τα οποία εκλύουν ένα μοναδικός συνδυασμό έξι χρήσιμων στελεχών μικροβίων, μόνο αφού προσεγγίσουν τον επιθυμητό προορισμό του παχέος εντέρου.

Τα στελέχη είναι:

Lactobacillus Acidophilus: Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασμού τους και του σχηματισμού αποικιών.

Bifidobacterium Longum: Διώχνει τα επιβλαβή βακτήρια ώστε να συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας των γαστρεντερικών ανωμαλιών.

Bifidobacterium Lactis: Συμβάλλει στην ελάττωση του ph του οργανισμού και περαιτέρω παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.

Lactobacillus Rhamnosus: Συμβάλλει στην προστασία του πεπτικού συστήματος στερώντας τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς από την τροφή τους.

Lactobacillus Bulgacus: Συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και της ισορροπίας του λεπτού εντέρου.

Lactobacillus Plantarum: Προστατεύει τα βασικά θρεπτικά συστατικά , όπως τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, ώστε να μπορούν να εξουδετερώνουν τα ανεπιθύμητα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές μας.

Το Forever Active Probiotic είναι το μοναδικό στην αγορά σταθερό προϊόν που συνδυάζει 6 στελέχη προβιοτικών και δεν απαιτείται η διατήρηση τους στο ψυγείο.

Αυτό που είναι καταπληκτικό με το Forever Active Probiotic  είναι ότι συνεργάζεται αρμονικά με τη δική μας πατενταρισμένη Αλόη Βέρα. Η Αλόη δρα σαν ένα "προβιοτικό" το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη και παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη δράση του προβιοτικού. Για να αναπτύξετε ένα υγιές πεπτικό σύστημα ή να ενισχύσετε την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την ανοσοποιητική λειτουργία, προσθέστε το Forever Active Probiotic  στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αποκλειστικό μείγμα Προβιοτικού 1δις cfu, L. acidophilus, B. longum,Β.lactis, L rhamnosus,L bulgaricus και L. plantarum.

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φοινικέλειο, Ζελατίνη ιχθύος, Γλυκερόλη, Λεκιθίνη Σόγιας, Πηκτίνη και φυσικό χρώμα καραμέλας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
30 μαλακές κάψουλες

ΟΔΗΓΙΕΣ
Λαμβάνετε μία κάψουλα την ημέρα με άδειο στομάχι, δύο ώρες. Μην το μασάτε ή το σπάτε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Δεν περιέχει μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, καλαμπόκι, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά χρώματα, τεχνητά συστατικά ή συντηρητικά. Το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά, για αυτό και οι διαφορές στο χρώμα είναι φυσιολογικές


Τιμή: 27,76  ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από τα καταστήματα.

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887
Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή. Ειδικές προσφορές
Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: