Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER BEE HONEY _ΜΕΛΙ



Οι μέλισσες φτιάχνουν το Μέλι ταξιδεύοντας από λουλούδι σε λουλούδι , παίρνοντας το πλούσιο νέκταρ, αποθηκεύοντας το για ένα μικρό διάστημα (για να το αναμείξουν με  τα ένζυμα τους) και κατόπιν αφήνουν το μέλι στις κυψέλες τους. Στο πέρασμα του χρόνου , το μέλι έχει αναγνωριστεί σαν μια φυσική τροφή ανώτερης ποιότητας - μια εύπεπτη αποθήκη ύψιστης διατροφικής αξίας , τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες

Το μέλι περιέχει πολλά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής υγείας συμπεριλαμβανομένων σακχάρων,(γλυκόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη) καθώς και άλλων μεταλλικών στοιχείων, βιταμινών, ενζύμων, πρωτεϊνών και αμινοξέων.

Μια πλούσια "αποθήκη" φυσικών θρεπτικών ουσιών, με απίθανη γεύση. Οι υδατάνθρακες και τα μέταλλα της, όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος, κάνουν το Μέλι της Forever μια πολύτιμη πηγή ενέργειας. Αυτό το φυσικό γλυκαντικό είναι εύπεπτο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Με περίπου 70 θερμίδες σε κάθε μερίδα, προσφέρει έναν απίστευτο συμπύκνωμα βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων, πρωτεϊνών και αμινοξέων.

Το Forever Bee Honey περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Αυτό το θρεπτικό γλυκαντικό, με τη φανταστική γεύση είναι κυριολεκτικά φορτωμένο με όλη τη θρεπτική αξία της φύσης. Το Forever Bee Honey , εύκολο στην πέψη , είναι μια γρήγορα και θρεπτική πηγή ενέργειας, για οποιαδήποτε περίπτωση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αγνό Μέλι
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
0,5 κιλό

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από καταστήματα

Τιμή: 17,66 ευρώ

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή

Ή ΚΑΝΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: