Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

FOREVER BEE POLLEN- ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ- Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ-ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ

Η γύρη είναι το λίπασμα των λουλουδιών. Οι μέλισσες συλλέγουν και φέρνουν τη γύρη πίσω στις κυψέλες τους για φαγητό. Χωρίς τη γύρη, τα φυτά, τα δένδρα και τα λουλούδια δεν θα υπήρχαν ακόμα και εμείς εξαρτιόμαστε από αυτή.

Το Forever Bee Pollen συλλέγεται από πατενταρισμένους ανοξείδωτους ατσάλινους συλλογείς πρόπολης από τα άνθη που καλύπτουν απομονωμένες περιοχές. Αυτό διασφαλίζει την πιο φρέσκια και δυνατή τροφή. Το Forever Bee Pollen είναι απόλυτα φυσικό και  και δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές ουσίες. To Forever Bee Pollen παρέχει ένα ευρύ φάσμα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Καθένα από αυτά είναι απαραίτητο για τη διατήρηση άριστης υγείας. Αυτά συμπεριλαμβάνουν όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και της Βιταμίνης C. Καθώς αυτά είναι υδατοδιαλυτά, πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά.To Forever Bee Pollen περιέχει επίσης  βιταμίνες D,E,K και Βήτα-Καροτένιο (βιταμίνη Α). Αποτελεί μια πλούσια πηγή πολυάριθμων μεταλλικών στοιχείων (εκ των οποίων το ασβέστιο και ο φώσφορος είναι περίπου σε αναλογία ένας προς ένα) , ένζυμα και συνένζυμα, φυτικά λιπαρά, οξέα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 22 αμινοξέα- συμπεριλαμβανομένων όλων των οκτώ απαραίτητων αμινοξέων που ο οργανισμός μας δεν παράγει από μόνος του. Το Forever Bee Pollen παρέχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά ανά θερμίδα από κάθε άλλο διατροφικό συμπλήρωμα και δεν είναι απορίας άξιο που θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη διαθέσιμη τροφή του 20 αιώνα. Την πραγματικότητα  το ανθρώπινο σώμα θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο με γύρη μελισσών, με την προσθήκη νερού και φυτικών ινών. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα οφέλη συμπεριλαμβανομένων των αθλητών που το λαμβάνουν για την αντοχή την ενέργεια και την καλή τους υγεία. Επιπλέον το Forever Bee Pollen  διαθέτει μια ποικιλία οφελών:
  • Το πλούσιο κοκτέιλ των θρεπτικών συστατικών στο Forever Bee Pollen  μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση της χημικής ισορροπίας του οργανισμού και έτσι εξουδετερώνεται το αποτέλεσμα των συντηρητικών και των πρόσθετων συστατικών που υπάρχουν στα τρόφιμα
  • Η υψηλή περιεκτικότητα του σε ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6 το κάνουν εξαιρετικά ευεργετικό γα τη καλή διάθεση.
  • Μπορεί να απευαισθητοποιήσει  τον οργανισμό για αυτό αποτελεί ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση των αλλεργιών.
  • Καταστέλλει τη δραστηριότητα των βακτηρίων (βακτηριοδοστατικό) και αυξάνει την αποτελεσματική αποβολή των άχρηστων και βλαβερών ουσιών  από το σώμα.
  • Το Forever Bee Pollen περιέχει λεκιθίνη που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα.
  • Βοηθά στην πέψη και το μεταβολισμό των λιπαρών και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Γύρη μελισσών 500mg
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μέλι,στεατικό οξύ,πυρίτιο και βασιλικός πολτός
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
100 δισκία των 500mg
ΟΔΗΓΙΕΣ
Δοκιμάστε μια μικρή ποσότητα (1/4 του δισκίου) για να διασφαλίσετετ πως δεν έχετε κάποια αλλεργική αντίδραση και στη συνέχεια αυξήστε την ποσότητα καθημερινά σε ένα δισκίο 3 φορές την ημέρα.

Τιμή: 15,90ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα της Forever Living δεν πωλούνται από τα καταστήματα

Για παραγγελίες καλέστε 2110124130 και 2110124131 και 2105018493 και 6938979887

Μην ξεχάσετε  να ζητήσετε πληροφορίες για την Υπηρεσία Έξυπνου Καταναλωτή

Για να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: